Φρένο στην κατρακύλα θέλει η Ίντερ

13:50 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A 8η αγωνιστική

Η Ίντερ όσο καλή πορεία κάνει στο Τσάμπιονς Λιγκ άλλο τόσο κακή πορεία κάνει στο πρωτάθλημα καθώς η ήττα από την Κατάνια την περασμένη εβδομάδα ήταν η τέταρτη σε έξι αγωνιστικές. Με την ομάδα του Μιλάνου να βρίσκεται ισόβαθμη με τις ομάδες που είναι εντός της ζώνης του υποβοβασμού η νίκη κόντρα στην Κιέβο είναι μονόδρομος έστω και αν Σάμουελ και Ρανόκια είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Αντίθετα η Κιέβο τα πάει μια χαρά με τρεις σερί ισοπαλίες ενώ κατάφερε να "κόψει" δυο βαθμούς

από την πρωτοπόρο Γιουβέντους υποχρεώνοντας την σε ισοπαλία 0-0.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται την Τζένοα και μετά την ισοπαλία κόντρα στην Κιέβο θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να διατηρηθεί στην κορυφή. Απόντες από την αναμέτρηση στο Τορίνο θα είναι οι τραυματίες Μπουφόν και Βιντάλ με τους Κράσιτς και Ελία να μένουν στον πάγκο καθώς ο Κόντε κρίνει πως είναι ντεφορμέ. Από την άλλη μεριά, ο Μαλεζάνι θα προχωρήσει σε αλλαγές με την θέση του τιμωρημένου Καλάτζε να παίρνει ο Μορέτι στο κέντρο της άμυνας ενώ επίσης θα προτιμηθούν για το αρχικό σχήμα ο δεξιός μπακ Ρόσι και ο επιθετικός Γιοργκέρα.

Η πρωταθλήτρια Μίλαν δείχνει να συνέρχεται μετά το νωθρό ξεκίνημα και θέλει να πιστοποιήσει την καλή της κατάσταση φεύγοντας νικήτρια από την έδρα της Λέτσε. Τα προβλήματα για τον Μασιμιλιάνο ΑΛέγκρι δεν λείπουν και για αυτό το παιχνίδι καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζέεντορφ, Φλαμινί, Σίλβα και Γκατούζο.

Σπουδαίο ματς στην Σαρδηνία όπου η Κάλιαρι θα υποδεχτεί την Νάπολι με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή. Η Κάλιαρι ψάχνει το γκολ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχοντας τρεις ισοπαλίες και μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ο Έρικσον είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή Φρικαντέντι. Η Νάπολι μετά την εντός έδρας ήττα από την Πάρμα και την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερν Μονάχου θέλει να επανέλθει στις νίκες με τους Μπρίτος και Πάντεφ να παραμένουν τραυματίες ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντοναντέλ.

Αναλυτικά η 8η αγωνιστική στην Serie A
Σάββατο 22/10/2011
Φιορεντίνα-Κατάνια (19:00)
Γιουβέντους-Τζένοα (21:45)
Κυριακή 23/10/2011 (16:00)
Λέτσε-Μίλαν (13:30)
Κάλιαρι-Νάπολι
Ίντερ-Κιέβο
Πάρμα-Αταλάντα
Ρόμα-Παλέρμο
Σιένα-Τσεζένα
Ουντινέζε-Νοβάρα
Μπολόνια-Λάτσιο (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα