Φρίκη στη Μαδαγασκάρη

18:04 8/10/2013 - Πηγή: AEK365

Δυο Ευρωπαίοι βασανίστηκαν και κάηκαν ζωντανοί από όχλο στην Μαδαγασκάρη καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για εμπορία ανθρώπινων οργάνων, μετά τον τραγικό θάνατο 8χρονου παιδιού.

Το πτώμα του παιδιού εντοπίστηκε την Πέμπτη το πρωί χωρίς γεννητικά όργανα και χωρίς γλώσσα σε θέρετρο της Μαδαγασκάρης. Τα τοπικά μέσα μετέδωσαν ότι οι διαδηλωτές βρήκαν ανθρώπινα όργανα σε ψυγείο σε κτήριο όπου διέμεναν Ευρωπαίοι και στην συνέχεια επιδόθηκαν σε «κυνήγι ξένων», το οποίο και κατέληξε στον θάνατο

δυο Ευρωπαίων.

Αρχικά ειπώθηκε ότι και οι δυο ήταν Γάλλοι. Ωστόσο αυτό επιβεβαιώνεται μόνο για έναν εκ των θυμάτων. Ο δεύτερος σύμφωνα με τους ντόπιους ενδέχεται να είναι Ιταλός. Εκατοντάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της μεγαλύτερης πόλης της νήσου Χελ-Βιλ, όπου κρατούνταν οι δύο ύποπτοι, αξιώνοντας από τους αστυνομικούς να τούς τους παραδώσουν.

Η αστυνομία έριξε αρχικά προειδοποιητικές βολές στον αέρα για να απομακρύνει το πλήθος, κι όταν δεν το κατάφερε άρχισε να ρίχνει κατά του κόσμου, σκοτώνοντας έναν πολίτη. Οι ταραχές εντάθηκαν ακόμη περισσότερο σήμερα μετά την ανακάλυψη του κατακρεουργημένου σώματος του παιδιού. «Μέσα στη νύχτα, κάτοικοι ανακάλυψαν το πτώμα ενός παιδιού με τα ζωτικά όργανά του να έχουν αφαιρεθεί από το σώμα του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας ότι «πολυάριθμοι εξαγριωμένοι (πολίτες) εισέβαλαν στο τμήμα και άρπαξαν τους δύο υπόπτους», ενώ οι αστυνομικοί δεν έφθασαν εγκαίρως ώστε να αποτρέψουν την δολοφονία των Ευρωπαίων.

Οι δύο τουρίστες λιντσαρίστηκαν άγρια και στη συνέχεια τους έκαψαν ζωντανούς βιντεοσκοπώντας τον φρικιαστικό τους θάνατο. Στη συνέχεια παρόμοια τύχη είχε και ο θείος του παιδιού ο οποίος θεωρήθηκε συνεργός. Όλα αυτά ενώ η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι τουλάχιστον ο ένας από τους τουρίστες πιθανότατα δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα