«Φυσιολογική κοιλιά»

23:55 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός κάνει μια, φυσιολογική και αναμενόμενη όπως δήλωσε, κοιλιά, αλλά δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του θα είναι και πάλι έτοιμη όταν πρέπει. «Μπράβο στην Πάτρα για την συνολική πορεία της στο πρωτάθλημα και τις τρεις εμφανίσεις που έκανε απέναντι μας, όπως και στην κανονική περίοδο, απέδειξε πως ήταν μια σοβαρή ομάδα και σήμερα έκανε πιστεύω φανταστικό παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο

για την επόμενη χρονιά και εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα από ό,τι φέτος. Σε ό,τι έχει να κάνει με εμας, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομαδικότητα μας, είχαμε πολλές τελικές πάσες και κάναμε πολύ ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση. Στην άμυνα δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο χάσαμε εννιά πόντους. Έτσι ο Απόλλωνας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετικές προϋποθέσεις, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έβαλαν μεγάλα σουτ μακρινά, πολύ δύσκολα σουτ και μας πίεσαν πολύ. Τελικά, όμως, όταν βελτιώσαμε την άμυνα μας και συνεχίσαμε να είμαστε το ίδιο ομαδικοί στην επίθεση κερδίσαμε το ματς. Στα αξιοσημείωτα είναι η διαφορά που είχαμε στις τελικές πάσες, αλλά τα ριμπάουντ» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και στη συνέχεια τόνισε πως «είχαμε, όμως, και 15 λάθη στα οποία εμείς θα πρέπει να σταθούμε, να αναλύσουμε γιατί τα κάναμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στην επόμενη σειρά του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι η ομάδα του να γυρίσει πλέον οριστικά τον διακόπτη, ο 48χρονος τεχνικός παραδέχτηκε πως «δεν είναι τίποτα εύκολο. Όλη η χρονιά για εμάς είναι μια δύσκολη σεζόν. Έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια και υπάρχει μια κόπωση και αυτή τη στιγμή, επειδή πιέσαμε την ομάδα πριν το Final Four, για να είμαστε σε καλή φόρμα εκεί, όχι μόνο στο Final Four, αλλά και στα ματς με την Αναντολού Εφές, τώρα είναι μια φυσιολογική κοιλιά που κάνουμε, αναμενόμενη, θέλουμε να την περάσουμε χωρίς απώλειες και να είμαστε και πάλι σε καλή κατάσταση, εάν πρώτα ο Θεός, πάμε πάλι στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό ή με όποιον είναι τελικά.Νομίζω πως όλα αυτά που συμβαίνουν με την απόδοση μας τώρα είναι λίγο αναμενόμενα, εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα το περιμέναμε αυτό, δεν είναι μόνο το ψυχολογικό άδειασμα το οποίο ακολουθεί μια τόσο απαιτητική διοργάνωση όπως το Final Four».

Keywords
Τυχαία Θέματα