Τέλος από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου που ετοιμάζει... νέο χώρο

23:19 24/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο η Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση, σημειώνοντας πως σήμερα δεν εκφράζεται από το συγκεκριμένο κόμμα.
Από το καλοκαίρι δεν συμμετέχει, όπως είπε, σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ,

το οποίο δεν έχει σήμερα ταυτότητα στον κόσμο και αντιμετωπίζει ηθικά προβλήματα.
Σύμφωνα με την πρώην υπουργό, χρειάζεται σοβαρή ανατροπή των δεδομένων για να επανακτήσει το ΠΑΣΟΚ ταυτότητα και ηθική αξιοπιστία ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την κατάσταση.
Στην ίδια συνέντευξη, υποστήριξε πως η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο χώρο με καθαρές θέσεις για έξοδο από την κρίση και για την οικονομία που θα δίνει διεξόδους και στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και με συγκεκριμένες θέσεις για την αξιοκρατία και στελέχωση του δημοσίου.

Η ίδια τόνισε ότι δεν είναι φιλοδοξία της η ηγεσία ενώ τάχθηκε υπέρ μιας συλλογικότητας, η οποία θα απαρτίζεται από άτομα που συνοδεύονται από μια αξιοπιστία σε ό,τι έκαναν στη ζωή τους. «Ωριμάζουν οι συνθήκες για να ενωθούν όλες αυτές οι δυνάμεις», σημείωσε.
Αναφερόμενη στην πολιτική κίνηση που έχει δημιουργήσει, το «Δίκτυο για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», είπε ότι έχει ως στόχος τα ευρωπαικά θέματα, όπως το κοινό φορολογικό σύστημα στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα