Γ. Τράγκας: «Μη με χρεώνετε σε κανένα πολιτικό φορέα»

15:07 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μονότονη επανάληψη: Μη με χρεώνετε σε κανέναν παλιό ή νέο πολιτικό φορέα. Επιθυμώ την πλήρη ανατροπή του σημερινού φθαρμένου και ένοχου πολιτικού σκηνικού από νέα σχήματα και νέους ανθρώπους που με αυταπάρνηση και αφοσίωση, δεν υπηρέτησαν επί σειρά ετών, τους «πράσινους» ή τους «μπλε», που οδήγησαν σ' αυτή τη φοβερή εθνική τραγωδία. Δεν συμμετέχω σε αποσπασματικές κινήσεις, που αυτοχαρακτηρίζονται κινήματα, γιατί γνωρίζω από την πολύχρονη πείρα μου

και πιστεύω βαθύτατα, ότι πολύ σύντομα όλα αυτά που βλέπουμε θα ανατραπούν, από ραγδαίες εξελίξεις και καταλυτικά γεγονότα.

Θα με θυμηθείτε τους επόμενους μήνες, όταν και οι ξένες δυνάμεις κατοχής θα αντιληφθούν, ότι το 2012 δεν κρατάνε πολύ οι «Κατοχές» και μάλιστα εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Παίρνω όλα τα μηνύματα σας. Είναι χιλιάδες στο ραδιόφωνο RealFm, αλλά και όσα στέλνετε εσείς οι «γλυκούληδες». Πρέπει να γνωρίζετε όλοι, ότι αυτή η επικοινωνία μας, που είναι πολύ δυνατή, ενοχλεί αφάνταστα τους τροϊκανούς, την γερμανική πρεσβεία και τους συνεργάτες της εδώ στην Αθήνα.

Ιδιαίτερα μάλιστα, μετά την περασμένη εβδομάδα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο RealFmκατέκτησε την πρώτη θέση, σπάζοντας ραδιοφωνικά κατεστημένα μίας 20ετίας. Το παράξενο και μεταφυσικό είναι ότι ο άνθρωπος που έφτιαξε το ηττημένο πλέον ραδιοφωνικό κατεστημένο είναι αυτός που και το έσπασε μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου φέτος.

Πλησιάζει και η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Με δεδομένα και τα τελευταία γεγονότα στο Νησί των Ιπποτών, στη Ρόδο, καλά θα κάνουμε όλοι οι «επώνυμοι» να είμαστε προσεκτικοί και όχι προκλητικοί, γιατί η οργή του κόσμου ξεχειλίζει...

Γ. Τράγκας

Πηγη:foxblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα