Γενικός αρχηγός παραμένει ο Κωστής!

11:52 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Παραμένει γενικός αρχηγός στην ΑΕΚ ο Χρήστος Κωστής ο οποίος δίνει το παρών και στην σημερινή προπόνηση. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ του οποίου η απόλυση είχε ανακοινωθεί το βράδυ του Σαββάτου μαζί με αυτή του Βλάχου και των συνεργατών του από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ συνεχίζει στο πόστο του μετά από νέα απόφαση του Αντρέα Δημητρέλου που όπως εμπιστεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες

είχε, σε αυτή, και την σύμφωνη γνώμη του μέλους του Δ.Σ και προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κώστα Παπαδημητρίου που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Χρήστο Κωστή. Μάλιστα ο Κωστής φέρεται να πήγε τόσο στην χθεσινή όσο και στην σημερινή προπόνηση μετά από παρότρυνση φίλου του που είχε μιλήσει πρώτα με τον Δημητρέλο και είχε πάρει το ελεύθερο. Ο Αντρέας Δημητρέλος με δηλώσεις του στο aek365 προσπάθησε να δικαιολογήσει την αλλαγή της απόφασης του λέγοντας πως θεώρησαν τα μέλη του ΔΣ δεδομένη την αποχώρηση Κωστή μετά την παραίτηση Μαύρου όμως ξεχνάει πως ο Μαύρος αποκάλυψε την παραίτηση του με δηλώσεις του στο aek365 META την ανακοίνωση των απολύσεων Βλάχου και Κωστή από το γραφείο τύπου. Αναλυτικά η δήλωση Δημητρέλου:

«Είχαμε την εντύπωση (σ.σ. σαν Δ.Σ.) πως όταν παραιτήθηκε ο Μαύρος το Σάββατο, με αυτή τη δήλωση που έκανε, θα τον ακολουθούσε και ο Κωστής. Ο Χρήστος είχε πει πως αν έφευγε ποτέ ο Μαύρος, θα έφευγε και αυτός. Τελικά έφυγε ο Μαύρος, αλλά ο Κωστής δεν παραιτήθηκε. Αυτό το καταλάβαμε την Κυριακή. Ως τότε όμως, και έχοντας την αρχική μας εκτίμηση ότι θα παραιτηθεί ο Κωστής, μίλησα με τον Δημητριάδη και του ζήτησα να επιστρέψει. Ο Δημητριάδης μας βοήθησε στο θέμα Αναστασιάδη γιατί τον ήξερε από παλιά. Αυτός επικοινώνησε μαζί του αρχικά, αυτός τον έφερε στην Αθήνα. Έτυχε ο Βασίλης να είναι και στη συνάντησή μας με τον Δέλλα. Όμως, αυτό που είπα και στον Βασίλη τώρα, είναι πως από τη στιγμή που ο Κωστής δεν έχει παραιτηθεί δεν μπορώ εγώ από μόνος μου να τον διώξω. Πρέπει να αποφασίσει το Δ.Σ., μετά τη Γ.Σ. της Παρασκευής, αν θα συνεχίσει ή όχι ο Κωστής στην ΑΕΚ και από ποιο πόστο. Τώρα που μιλάμε Γενικός Αρχηγός στην ΑΕΚ είναι ο Χρήστος Κωστής και όχι ο Βασίλης Δημητριάδης. Δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις μόνος μου, όταν μπροστά μας υπάρχει η Γ.Σ. της Παρασκευής, που μπορεί να προκύψει νέο Δ.Σ.»

Τέλος ο Βασίλης Δημητριάδης δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΚ και όπως ξεκαθάρισε ο Δημητρέλος ο πρώην γενικός αρχηγός της ΑΕΚ δεν ασχολείται με την προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή μετά τις περιπτώσεις Αγγελου και Δέλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα