Γέρασε 30 χρόνια σε λίγες μέρες!

11:25 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ακόμα και τους γιατρούς έχει σοκάρει η υπόθεση της Nguyen Thi Phuong από το Βιετνάμ, η οποία μέσα σε λίγες μέρες «γέρασε» 50 χρόνια.

Η Phuong είναι μόλις 26 χρονών σήμερα αλλά εξωτερικά μοιάζει τουλάχιστον με γυναίκα 70 χρονών. Οι φωτογραφίες της από το γάμο της το 2006, όταν ήταν 21 ετών, δείχνουν μια τελείως διαφορετική γυναίκα, νέα και όμορφη.

Μετά από πέντε όμως χρόνια η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Η Phuong πιστεύει ότι η απότομη αυτή αλλαγή προκλήθηκε από την χρόνια αλλεργία τα στα θαλασσινά. Λέει

ότι το 2008 είχε μια έντονη παρενέργεια. Όλο της το σώμα την έτρωγε, ακόμα και στον ύπνο της. Για να απαλλαγεί από τη φαγούρα επισκέφτηκε ένα τοπικό φαρμακείο, αντί να πάει στο νοσοκομείο καθώς δεν είχαν αρκετά λεφτά με τον σύζυγό της.

Μετά από ένα μήνα λήψης των φαρμάκων, η φαγούρα άρχισε να υποχωρεί αλλά η κνίδωση παρέμενε στο δέρμα. Στη συνέχεια δοκίμασε παραδοσιακά φάρμακα και απαλλάχτηκε και από τη φαγούρα και από τα σημάδια, αλλά το δέρμα της άρχισε να «κρεμάει». Μετά από αυτό προσπάθησε με ένα άλλο μίγμα παραδοσιακών φαρμάκων να σταματήσει τη γήρανση του σώματός της χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι ίσως η αυξημένη χρήση παραδοσιακών φαρμάκων επηρέασε την κατάσταση καθώς πολλά από αυτά περιέχουν κορτικοειδή, κάποια στεροειδή που μπορούν να προκαλέσουν μαστοκυττάρωση. Το ζευγάρι όμως τώρα δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε πως ονομάζονταν τα φάρμακα που πήρε ούτε από πού τα προμηθεύτηκε.

Η Nguyen από το 2009 κυκλοφορεί έξω με μάσκα. Ο 33χρονος όμως σύζυγός, Tuyen, λέει ότι η αγάπη του δεν έχει σβήσει καθόλου και την αγαπά όπως την πρώτη μέρα ακόμα κι ας μην είναι τόσο όμορφη όσο όταν παντρεύτηκαν. Η Nguyen λέει ότι η αγάπη του συζύγου της την κάνει να θέλει να ζήσει ακόμα.

«Το στήθος, η κοιλιά μου το δέρμα έχουν κρεμάσει λες και έχω κάνει πολλά παιδιά, ενώ δεν έχω γεννήσει ποτέ. Ευτυχώς όμως η όρασή μου, το μυαλό μου, τα μαλλιά μου και ο κύκλος μου δεν έχουν πειραχτεί καθόλου». Ωστόσο το ζευγάρι φοβάται να κάνει ένα παιδί καθώς δεν ξέρουν αν η αρρώστια της Nguyen θα έχει επιπτώσεις σ'αυτό.

Οι δυο τους βγάζουν το μήνα περίπου 92 δολάρια κάτι που δεν τους επιτρέπει να επισκεφτούν ένα νοσοκομείο για να εξετάσουν γιατροί την Nguyen. Μέτα όμως από τη δημοσιοποίηση της ιστορίας της, οι γιατροί στο νοσοκομείο της περιοχής της διατίθενται να την εξετάσουν δωρεάν και να την παραπέμψουν στη συνέχεια στο Δερματολογικό νοσοκομείο, αν δεν βρουν από τι πάσχει.

Προς το παρόν οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν τι θα προκαλούσε μια τόσο απότομη γήρανση στο σώμα μιας νέας κοπέλας. Κάποιοι μιλούν ακόμα και για μια νέα ασθένεια που δεν είχε εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν, ωστόσο κάποιοι είναι αρκετά αισιόδοξοι τουλάχιστον για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα