Γερμανία: Οδηγός σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μοιράστηκε σε 5χρονα!(ΦΩΤΟ)

23:26 26/4/2013 - Πηγή: AEK365

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους γονείς της Γερμανίας ένας οδηγός σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που μοιράστηκε σε νήπια πέντε ετών και περιγράφει πώς να έρθουν σε οργασμό και πώς να τοποθετήσουν το προφυλακτικό!

Πριν λίγες μέρες μοιράστηκε στα νηπιαγωγεία της Γερμανίας το βιβλίο «Από πού έρχεσαι;», όπου με σκίτσα με δυο πρωταγωνιστές, τον Λαρς και τη Λίζα καθοδηγούν τα παιδιά για την τέλεια σεξουαλική ζωή!

Μάλιστα, τα σκίτσα συνοδεύονται από περιγραφές όπως: «Όταν αισθανθούν τόσο καλά, όσο δεν πάει παραπάνω, η Λίζα και ο Λαρς έχουν φθάσει σε οργασμό. Ο κόλπος και το πέος αισθάνονται ωραία, και ζεστά».

Ο συγκεκριμένος οδηγός, ο οποίος εκδίδεται από το 1991, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη Γερμανία με το θέμα να φτάνει μέχρι και το Κοινοβούλιο. Η Ντόροθι Μπάερ των «Χριστανοκοινωνιστών» τόνισε πως «η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση πρέπει να συνοδεύει την ανάπτυξη των παιδιών, αλλά όχι να επιταχυνθεί». Από την άλλη, η Μόνικα Γκρούτερς από τους Χριστινοδημοκράτες ανέφερε πως στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση δεν χρειάζεται να δείχνουμε περιττό ζήλο.

Ο εκδοτικός οίκος, Loewe Verlag, από τον οποίο κυκλοφορεί ο οδηγός τόνισε πως το βιβλίο δεν εκδίδεται πλέον καθώς είναι ξεπερασμένο και πρότεινε να αντικατασταθεί με ένα άλλο που ονομάζεται «Ήμουν στο στομάχι της μούμιας εγώ;».

Keywords
Τυχαία Θέματα