Γερμανός παίκτης «γυάλισε» στην Μπαρτσελόνα

14:30 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σάντρο Ροσέλ παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό ZDF για τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκάλυψε πως οι Καταλανοί ενδιαφέρονται για έναν Γερμανό ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Μας αρέσει πολύ ένας Γερμανός παίκτης και εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωση του. Αλλά μην περιμένετε να σας πω το όνομα του, γιατί δεν θέλω να ανεβάσω περισσότερο την τιμή του".

Για τον τρόπο λειτουργίας της Μπάγερν Μονάχου, ο Ροσέλ δήλωσε: "Η Μπάγερν Μονάχου θέλει να μοιάσει αγωνιστικά σε εμάς, αλλά εμείς θέλουμε να τους μοιάσουμε στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων. Σε αυτό τον τομέα, οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Ξέρουν να ξοδεύουν σωστά τα χρήματα τους".
Όσο για το γεγονός πως από την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου θα κάθεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Ροσέλ σχολίασε: "Από την στιγμή που έφυγε από την Μπαρτσελόνα, ο Πεπ ήταν ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του. Δεν ένιωσα κάτι ιδιαίτερο όταν έμαθα πως υπέγραψε στην Μπάγερν Μονάχου. Αυτό, όμως, που έκανα ήταν να πάρω αμέσως τηλέφωνο τον Ρουμενίγκε και να τον συγχαρώ για την επιτυχία αυτή. Εξασφάλισαν την συνεργασία με έναν σπουδαίο τεχνικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα