Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορούνται οι οπαδοί

13:22 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τον γύρο του κόσμου κάνουν από χθες οι εικόνες και φωτογραφίες από τα πολύ σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Ατλέτικο-Βάσκο Ντα Γκάμα στην Βραζιλία μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων με την αστυνομία να προχωρά σε τρεις συλλήψεις οπαδών στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για απόπειρα δολοφονίας.
Οι οπαδοί που οδηγήθηκαν στην φυλακή είναι ο 23χρονος Μέντεζ ντα Σίλβα, ο 29χρονος Ζόναθαν Σάντος και ο 26χρονος Αρτούρ Λίμα Μπαρσέλος Φερέιρα.

Μάλιστα για τον Μέντεζ ντα Σίλβα υπάρχει οπτικό υλικό στο οποίο εμφανίζεται να χτυπάει αντίπαλο οπαδό με ξύλο που στην άκρη είχε μια βίδα!
Εκπρόσωπος των Αρχών τόνισε πως "οι τρεις τους αναγνωρίστηκαν εύκολα από φωτογραφίες που αναλύουμε. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ, αν και αρχικά προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τους πρωτεργάτες".
Τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι τρεις από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση και υποβάλλονται σε συνεχείς νευρολογικές εξετάσεις. Πάντως από το νοσοκομείο Σάο Ζοσέ ξεκαθαρίζεται πως κανείς δεν είναι σε κόμμα ενώ πιο σοβαρά είναι ένας 19χρονος που έχει υποστεί εγκεφαλικό τραύμα.
Αυτή την στιγμή, κανενός η ζωή δεν κινδυνεύει και μάλιστα ένας από τους τραυματίες έχει πάρει ήδη εξιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα