«Για μια ακόμα νίκη»

00:27 7/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος πως ο Πανιώνιος μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.«Είναι η πρώτη βδομάδα μετά από πολύ καιρό που έχουμε δουλέψει χωρίς άγχος. Όλοι οι άλλοι παράγοντες υπάρχουν, πάθος, θέληση, πείσμα, ο ανταγωνισμός στην προπόνηση. Νομίζω ότι την Κυριακή, τα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν θα μπούνε τελείως απελευθερωμένα. Αν καταφέρουμε και δείξουμε το

πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε μία ακόμα μεγάλη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ την ομάδα μας "μικρομεσαία", θα κοιτάξουμε στα ίσα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μια μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως, οι συνθήκες είναι έτσι διαμορφωμένες, που ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς, αλλά και εμείς έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, απέναντι στον ίδιο το σύλλογο και στον κόσμο μας να πάμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε μία ακόμα νίκη».

Τέλος, για τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, σχολίασε: «Σίγουρα έχει και τις καλές στιγμές του και τις άσχημες, έχει παίκτες "κλειδιά" για την ομάδα του, έχει ταχύτητα σαν ομάδα, η ποιότητα στο ρόστερ του υπάρχει, σίγουρα με την αλλαγή προπονητή στο ψυχολογικό κομμάτι θα είναι μια άλλη ομάδα, έτσι φαντάζομαι. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να βγάλουμε τακτικά ζητούμενα στη δική μας ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε μια πολύ καλή αμυντική οργάνωση και να κλείσουμε συγκεκριμένους χώρους. Έχω την αίσθηση όμως ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα