Για μια θέση στους «8»

22:53 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η αναμέτρηση Πετρούπολη - Παναθηναϊκός έρχεται την Δευτέρα να «τσεκάρει» ένα ακόμη εισιτήριο για τη Φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών με τον νικητή να έρχεται αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Μαρκόπουλο (6/2/2013, 21:00).

Το παιχνίδι στο κλειστό της Πετρούπολης μοιάζει λίγο - πολύ με τις περιπτώσεις που ο «Δαβίδ αντιμετωπίζει τον Γολιάθ», αφού

η γηπεδούχος ομάδα αγωνίζεται στο Περιφερειακό και θα πρέπει να κάνει την έκπληξη απέναντι στις «πράσινες» που έχουν αρχίσει και βρίσκουν τον δρόμο τους στην Α1.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη δύσκολη νίκη με τους Τράχωνες το Σάββατο, ένα ματς που κρίθηκε στα πέντε σετ και έφερε κούραση στην ομάδα του Γιώργου Ρούση, κάτι που το παραδέχτηκε και ο ίδιος: «Το ματς με τους Τράχωνες ήταν αρκετά δύσκολο και το γεγονός ότι πήγε στα πέντε σετ μας άφησε κούραση εν όψει του αγώνα του Κυπέλλου. Αναγκαστικά, κάναμε μόνο ένα χαλάρωμα την Κυριακή για να μην επιβαρυνθούν περισσότερο οι αθλήτριες και θα έχουμε κάποιες αλλαγές στην εξάδα. Θα πρέπει να προσέξουμε, να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να μην υποτιμήσουμε την Πετρούπολη για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Από την άλλη πλευρά ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης, είδε την ομάδα του μεσοβδόμαδα να φτάνει στη νίκη με 3-1 επί της Δραπετσώνας και να παραμένει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον όμιλο της ΕΣΠΕΔΑ και ελπίζει ότι εκτός από τον στόχο της ανόδου στην Α2 Γυναικών θα συνεχίσει να κάνει όνειρα και για το Κύπελλο.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ακόμα και το γεγονός ότι φτάσαμε ως εδώ. Παίξαμε αρκετά ματς στο Κύπελλο, αρχικά με ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, μετά με τον Ιωνικό Ν.Φ. και μετά κόντρα στα Χανιά και γενικώς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία στο Κύπελλο και τις προκρίσεις που ήδη πήραμε. Πλέον το βλέπουμε περισσότερο σαν μια εμπειρία κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα της Α1 και πάμε να το ευχαριστηθούμε. Οι πιθανότητες να κάνουμε την έκπληξη είναι απειροελάχιστες, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας που περιμένουμε ότι θα δώσει βροντερό παρών», τόνισε ο κόουτς των γηπεδούχων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα που απομένει με τις αναμετρήσεις της φάσης των «16»:

Δευτέρα 4/2/2013
Πετρούπολης 18.30 ΓΣ Πετρούπολης - ΑΟ Παναθηναϊκός Πρέντζας-Μαρκάτσας

Τετάρτη 6/2/2013
Νάξου 18.00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΓΣΚ Ηρακλής Μενεσλής-Μάλφας
Ιωνικού 21.00 ΑΕΚ Αθηνών - ΑΟ Μαρκοπούλου Σταρίδας-Μηλιώρης

Keywords
Τυχαία Θέματα