Ο Αγκάνθο είχε τις απαντήσεις (VIDEO)

21:34 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Βοσκάκης

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο "Βικελίδης" όπου Άρης και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι "κίτρινοι" βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ αλλά απάντησαν με

τον εξαιρετικό Αγκάνθο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εκπληκτικά με τον ΠΑΟΚ να αιφνιδιάζει τους "κίτρινους" και να ανοίγει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με προβολή του Αθανασιάδη. Η απάντηση του Άρη ήρθε άμεσα καθώς στο 5' ο Αγκάνθο με τρομερό σουτ έκανε το 1-1. Στο 13' ο Καμαρά έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον Βελλίδη να μπλοκάρει. Στο 26' όμως ο Καμαρά δεν άφησε περιθώρια στον γκολκίπερ του Άρη και έγραψε το 2-1. Οκτώ λεπτά μετά ο Αγκάνθο έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Ο Τάτος στο 39' εκτέλεσε φάουλ με τον Πουλίγο να σταματά την πορεία της μπάλα προς το τέρμα.

Κακός ο ρυθμός στην επανάληψη με τον Άρη να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 65' σε χέρι του Κάτσε μέσα στην περιοχή. Όπως φάνηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε την παράβαση αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Πέντε λεπτά μετά όμως ο Άρης πήρε τελικά πέναλτι για μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη στον Αγκάνθο με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ μάλιστα να αποβάλλεται. Ο Ισπανός επιθετικός το εκτέλεσε και έκανε το 2-2. Με παίκτη παραπάνω ο Άρης πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή.

Αρης (Γ. Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης (46'Παπαζαχαρίας), Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (79'Καραγιάννης), Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας (46'Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδη, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντενφλεντ, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης (91'Κατσικάς), Καμαρά (82'Ολίσε), Σαλπιγγίδης (74'Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης

Keywords
Τυχαία Θέματα