Για νέες επιτυχίες στο Πανελλήνιο

05:23 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από την συμμετοχή της ομάδας ξιφασκίας της ΑΕΚ στο Ευρωπαϊκό της Κροατίας οι ξιφομάχοι στρέφουν το βλέμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 15:00 το πρωί της Παρασκευής. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αρκετά καλή ψυχολογία και επιθυμούν να συνεχίσουν με νέες επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια.

Aναλυτικά οι αθλητές που θα πάρουν

μέρος στους αγώνες: Ποτού Ευρυδίκη, Μπένου Κλαίρη, Γκουντούρα Θεοδώρα, Χουρί Μαριζέτ, Χουρί Στοργή, Φραγκοζίδη Μαρία, Σακελλαρίου Αριάννα, Κριζέτινγκ Λάουρα, Ζαφείρης Βασίλης, Μαργαρίτης Χάρης, Καλομοίρης Βαγγέλης, Μπέσιος Νέστορας, Ντάβολι Ρομπέρτο, Φραγκοζίδης Νικόλαος

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως στην Ένωση προετοιμάζονται για το Κύπελλο Κωνσταντινούπολης, που μετά την περασμένη, επιτυχημένη σεζόν θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου και αφορά ατομικούς αγώνες Σπάθης Παμπαίδων - Παγκορασίδων , Εφήβων - Νεανίδων. Ενώ η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι υποψήφια να συμπεριληφθεί κατά την νέα αγωνιστική περίοδο στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ξιφασκίας ( European Fencing Confederation) μεταξύ των δέκα Ευρωπαϊκών Cadet Circuit Σπάθης.

Keywords
Τυχαία Θέματα