Οικονόμου: Δείξαμε σοβαρότητα

04:54 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Όλα κύλησαν όπως τα είχαν προγραμματίσει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Τα κορίτσια εμφανίστηκαν σοβαρά και πήραν ακόμα ένα «τρίποντο» απέναντι στο Μαρκόπουλου, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου. Ο Απόστολος Οικονόμου μίλησε στο aek365 για την σοβαρότητα που έδειξε η Ένωση στο χθεσινό ματς. «Έμεινα ικανοποιημένος γιατί δείξαμε σοβαρότητα απέναντι στο Μαρκόπουλο και πήραμε μια σημαντική νίκη, που μας φέρνει

ένα βήμα πιο κοντά στο Πρωτάθλημα. Πέρα από το αποτέλεσμα με ικανοποίησε και το γεγονός τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο απέδωσαν εξαιρετικά και έδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. 'Έτσι ξεκουράστηκαν οι βασικές παίκτριες ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι εκεί θέλουμε τη νίκη και περιμένουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (σ.σ την Παρασκευή το απόγευμα) για να γνωρίζουμε εάν μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς είμαστε και μαθηματικά Πρωταθλητές».

Από εκεί και πέρα ο Ενωσίτης τεχνικός σχολίασε και την πρόσκληση της ΠΑΕ για το ντέρμπι της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό: «Θα δώσουμε όλοι το «παρών» στο ΟΑΚΑ γιατί και αυτή η ΑΕΚ μας έχει ανάγκη και είναι καλό όλα τα τμήματα να είναι ενωμένα και έχουν καλές σχέσεις. Θέλουμε μαζί με τα κορίτσια να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη επί του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά όμως στο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα