«Για ποιο λόγο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μέσι;»

15:26 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να προχωρά σε νέα αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, ο οικονομικός αντιπρόεδρος της ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος να ανανεωθεί ένα συμβόλαιο που έχει ανανεωθεί, με αυξημένες απολαβές, πριν μερικούς μήνες.
Συγκεκριμένα, ο Χαβιέ Φάους είπε: "Δεν βλέπω κανένα λόγο για να βελτιωθεί πάλι η σύμβαση σε έναν άνθρωπο που έχει ανανεώσει ήδη και έχει υπογράψει με βελτιωμένες αποδοχές πριν από μερικούς μήνες".
Υπενθυμίζεται

πως το νέο συμβόλαιο του Μέσι λήγει το 2018 και η Μπαρτσελόνα θα πρέπει κάθε χρόνο να δίνει στον Αργεντινό επιθετικό 16 εκατομμύρια ευρώ "καθαρά" εξαιτίας του 45% που είναι ο φορολογικός συντελεστής στην Ισπανία. Αυτό σημαίνει πως το 2018 η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα έχει δώσει στον Μέσι, χωρίς τα μπόνους, 218.400.000 ευρώ.
Όσο για την ρήτρα αποδέσμευσης, αυτή πλησιάζει στα 250 εκατομμύρια ευρώ με τον οικονομικό αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει πως όσο ο Σάντρο Ροσέλ είναι πρόεδρος, ο Μέσι δεν πρόκειται να πουληθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα