Για την ανατροπή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

00:14 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ παρά τα προβλήματα και τους τραυματισμούς είναι έτοιμη να διεκδικήσει μόνο τη νίκη απέναντι στη Λε Κανέτ για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Η επαναληπτική αναμέτρηση για την φάση των «32 θα ξεκινήσει στις 19:30, στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και τα κορίτσια είναι απόλυτα προετοιμασμένα για την ανατροπή, μετά την ήττα στη Γαλλία την προηγούμενη εβδομάδα.Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν αρχικά τη νίκη

με οποιοδήποτε σκορ προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ, ενώ τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα ευελπιστούν να ισοσταθμιστούν με τη στήριξη του κόσμου.

Ο Απόστολος Οικονόμου περιμένει να δει τα κορίτσια του να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να μην επηρεαστούν από τα αγωνιστικά προβλήματα, ώστε να πάρουν τη νίκη-πρόκριση και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους. Ο Ενωσίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες της Ζένιας Τσίμα, η οποία έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο τη σεζόν, ενώ εκτός θα μείνει και η Γεωργία Τζανακάκη για να προφυλαχθεί, αλλά αμφίβολη παραμένει και η παρουσία της Φένιας Παπαγεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα