Πετούν για τα προημιτελικά οι «νυχτερίδες»

22:53 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΟΣΑΣΟΥΝΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 0-2
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βρίσκεται η Βαλένθια που νίκησε με 2-0 την Οσασούνα στη Ναβάρα.

Στο 16ο λεπτό η κεφαλιά του Τόρες πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνη του Ομβού στο 21'. Στο 31' το σουτ του Όνβου έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 38' ο Ριέσγο νίκησε τον Ζόνας σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. στο 44ο λεπτό ο Άλβες είπε όχι σε σουτ του Μπερτράν.

Η Βαλένθια μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό

άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ του Παρέχο, ενώ στο 74' ο Άλβες είπε όχι σε σουτ του Νίνο. Στο επόμενο λεπτό ο Άλβες πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Ανάν, ενώ στο 81' ο Ριέσγο πρόλαβε τον Φεγκουλί. Στο επόμενο λεπτό ο Σολδάδο πλάσαρε άουτ από μακριά κι ενώ ο Ριέσγο ήταν εκτός θέσης, ενώ στο 87' ο Ραμί παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Άλβες μπλόκαρε. Στο 90' ο Άλβες πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Λόλο και στη συνέχεια ακυρώθηκε γκολ της Οσασούνα για επιθετικό φάουλ. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Ριέσγο έκανε ασταθή απόκρουση και ο Σολδάδο από κοντά έκανε το τελικό 2-0.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ριέσγο, Εσκάιδε (60' Νταμιά), Λόλο, Ρουμπέν, Μπερτράν, Ανάν, Τιμόρ, Νάνο (68' Νίνο), Τόρες, Σεχούδο, Ομβού (77' Λαμά)

ΝΑΒΑΡΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Ρ.Κόστα, Ραμί, Σισοκό, Μπανέγκα, Παρέχο, Αλμπέλδα, Βιέρα (64' Μπερνάτ), Φεγκουλί (86' Γκουαρδάδο), Ζόνας (77' Σολδάδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα