Για το κάτι παραπάνω ο ΟΣΦΠ

08:53 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από δυο εβδομάδες, η νίκη επί της Μονπελιέ εξασφάλισε στον Ολυμπιακό το εισιτήριο για τους "32" του Europa league ωστόσο αν η ομάδα του λιμανιού θέλει το κάτι παραπάνω, δηλαδή πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, η νίκη απόψε στην "Φέλτινς Αρίνα" κόντρα στην Σάλκε είναι μονόδρομος.
Το έργο του Ολυμπιακού θα είναι πολύ δύσκολο

κόντρα στην φορμαρισμένη Σάλκε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να επιμένει στο 4-3-3 και να παρατάσσει την ομάδα ακριβώς όπως και στον αγώνα με την Μονπελιέ. Έτσι λοιπόν, ο Κάρολ θα είναι τερματοφύλακας με δεξί μπακ τον Τοροσίδη, στόπερ τον Μανωλά και τον Σιόβα ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύπτει ο Χολέβας. Μοντέστο, Μανιάτης και Γκρέκο θα είναι η τριάδα στα χαφ, στις πτέρυγες δεξιά θα παίξει ο Μασάντο και αριστερά ο Αμπντούν ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.
Στον πάγκο του Ολυμπιακού θα είναι οι Μέγιερι, Ντιακιτέ, Φέισα, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.
Η Σάλκε θέλει και αυτή την νίκη για να φτάσει μια ανάσα από την πρόκριση με τον Χουμπ Στέφενς να παρατάσσει την ομάδα με 4-4-1-1. Πιθανή ενδεκάδα: Ούνερσταλ, Χεβέντες, Παπαδόπουλος, Ματίτ, Φουξ, Τζόουνς, Νοϊστάντερ, Φαρφάν, Ντράξλερ, Χόλτμπι, Χούντελααρ. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Χίλντεμπραντ, Εσκουδέρο, Μπαρνέτα, Μόριτς, Χεγκερ, Μαρικά, Πούκι.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Ντιρκ Κάουπερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα