Γιάκομπς: Έδωσε σταθερότητα ο Κωστένογλου

07:56 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Άντερλεχτ φιλοξενείται απόψε από της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τον Άριελ Γιάκομπς να υποστηρίζει πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει πάρα πολύ για την νίκη επισημαίνοντας την σταθερότητα που απέκτησε η Ένωση με τον ερχομό του Νίκου Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το

παιχνίδι ο προπονητής της Άντερλεχτ τόνισε: "Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε μια δύσκολη αρχή στο πρωτάθλημα, λόγω της εξέιλξης που είχε αυτό στην Ελλάδα. Η αρχή ήταν λίγο δύσκολη, καθώς όταν είχε έρθει σε εμάς δεν είχε αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Γνωρίζουμε επίσης ότι έχει δυο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό που είναι πρώτος στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Για αυτό λοιπόν, τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας δεν μοιάζουν αξιόπιστα. Ένα είναι σίγουρο όμως, υπήρξε μια αλλαγή προπονητή, η οποία έδωσε στην ομάδα κάποια σταθερότητα. Αυτό μπορεί να μην αντανακλάται στο Europa League, αλλά είναι κάτι που φαίνεται από την θέση που έχει η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι και θέλουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Από την πλευρά των παικτών της Άντερλεχτ μίλησε ο μέσος Γκιγιόμ Ζιλέ ο οποίος τόνισε: "Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και για την Άντερλεχτ όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα