«Γίνεται σοβαρή δουλειά στην Άιντραχτ»

18:12 5/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πέρυσι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αγωνιζόταν στα... αλώνια της δεύτερης τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας.

Ωστόσο, μετά την άνοδό της στη Bundesliga και σε χρόνο ρεκόρ όχι μόνο κατάφερε να «κλειδώσει» την παραμονή της σε αυτήν, αλλά και να απέχει λίγο από την συμμετοχή της στο Europa League, αφού βρίσκεται στην 5η θέση με 49 βαθμούς δύο

αγωνιστικές πριν το τέλος του γερμανικού πρωταθλήματος.

Αυτό, όμως, δεν θα γινόταν αν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν γινόταν σοβαρή δουλειά, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδας, Άντερσον.

«Για έναν σύλλογο, ο οποίος πέρσι έπαιζε στη β' εθνική, το να φτάνει στην α' και να εξασφαλίζει άμεσα μια θέση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δείχνει ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά και ότι λειτουργεί σωστά», είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος, ενώ στην συνέχεια σχολίασε και τη νίκη της ομάδας του επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ με σκορ 3-1:

«Ήταν ένα ματς κλειδί για μας, για το οποίο ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι για να παραμείνουμε σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Συζητούσαμε γι' αυτό όλη την ώρα, σε όλες τις προπονήσεις, γιατί είναι ένα όνειρο».

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε και για το γεγονός που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα για δεύτερη φορά:

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αντιμετώπισα την πρώην ομάδα μου και είναι μια διαφορετική περίπτωση. Είχα καλές παρουσίες όταν έπαιξα εκεί και είναι παράξενη η κατάσταση. Το σημαντικό, όμως , είναι ότι κάναμε ένα μεγάλο ματς σήμερα, όπου από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ψάξαμε το γκολ και επιτεθήκαμε πολύ. Περιορίσαμε πολύ τις πιθανότητές τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ξέραμε πώς να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα