Γιορέντε: Ευχαριστώ τον Θεό

12:37 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στον τελικό του Europa League μετά το 3-1 επί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον Φερνάντο Γιορέντε να στέκεται στο έντονο φινάλε και να ευχαριστεί τον Θεό για την πρόκριση στον τελικό του Βουκουρεστίου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Μαμές", ο Γιορέντε τόνισε: "Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι με τόσα πολλά συναισθήματα, σχεδόν δεν μπορώ να τα περιγράψω. Το να το ζούμε μαζί με τους φιλάθλους μας που για ακόμα μια

φορά απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, είναι τέλειο. Ήταν δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα σε έναν τέτοιο αγώνα και μην ξεχνάτε είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, το τέλος ήταν τόσο έντονο που ήθελες να κλάψεις. Ευχαριστώ τον Θεό που περάσαμε".
Ο Γιορέντε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Αθλέτικ Μπιλμπάο καθώς έδωσε δυο ασίστ και πέτυχε το τρίτο και καθοριστικό γκολ με τον Ισπανό φορ να δηλώνει: "Ήταν ένα όνειρο να σκοράρω το γκολ της πρόκρισης, επειδή αυτή την σεζόν έχουμε δεχτεί πολλά τέρματα στα τελευταία λεπτά και τώρα ξαφνικά περάσαμε στον τελικό με αυτό τον τρόπο. Είναι μια καθοριστική στιγμή για την ιστορία μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα