Γιόρτασε με Πογκμπά

02:32 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ- ΤΟΡΙΝΟ: 1-1
Γήπεδο: Ολίμπικο

Χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς έμεινε η Λάτσιο που κόλλησε στο 1-1 με την Τορίνο

Η Τορίνο πάγωσε το «Ολίμπικο» μόλις στο 10ο λεπτό, καθώς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γκλικ, ενώ στο 12' το σουτ του Ρόκι μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Καντρέβα στο 22', ενώ και στο 27' ο Μάουρι αστόχησε εξ επαφής. Στο 45+1' το σουτ του Τσέρσι απομακρύνθηκε από τον Μπιθάρι, ενώ στο 56΄ο Μάουρι με διαγώνιο σουτ έκανε το

1-1 για τη Λάτσιο. Στη συνέχεια η Λάτσιο έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, αλλά ο Ζιλέ κατέβασε ρολά.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπιθάρι, Ντίας, Μπιάβα, Κονκό, Γκονζάλες (58' Καβάντα), Τσάνα, Μάουρι, Λούλιτς, Ρόκι (74' Φλοκάρι), Καντρέβα (85'Μπρόκι), Κλόζε.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Γκλικ, Νταρμιάν, Ροντρίγκες, Ντ'Αμπρόζιο, Γκάτσι, Μπρίγκι, Τσέρτσι (86' Μπίρσα), Σαντάνα (59' Στεφάνοβιτς), Σρίνια (62' Μετζιορίνι), Μπιάνκι

ΠΑΡΜΑ- ΡΟΜΑ: 3-2

Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Τη δεύτερη σερί ήττα της γνώρισε η Ρόμα, που έχασε με 3-2 από την Πάρμα.

Η Ρόμα μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Τότι τροφοδότησε τον Λαμέλα κι εκείνος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. στο 13΄το σουτ του Ρόζι έξυσε το δοκάρι του Στεκέλενμπουργκ, ενώ στο 22' η Πάρμα έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία με τον Μπιαμπιανί και τον Τζακάρντο. Η Πάρμα έφερε στα ίσια το ματς στο 34' με κοντινό πλασέ του Μπελφοντίλ μετά από λάθος επέμβαση του Στεκέλενμπουργκ, ενώ στο 37' ο παρόλο έκανε το 2-1 για την Πάρμα με όμορφο σουτ. Στο 39' ο Μιράντε απέκρουσε το σουτ του Τότι και στο 41' το πλασέ του Οσβάλντο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 47' ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε κεφαλιά του Μπελφοντίλ, αλλά στο 65ο λεπτό ο Παρόλο έκανε το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει με τον Τότι στο 71ο λεπτό κι ενώ η Πάρμα έμεινε με 10 παίκτες στο 84ο λεπτό λόγο αποβολής του Μπελφοντίλ.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Λουκαρέλι, Παλέτα, Τζακάρντο, Μαρκιόνι (60' Άκουα), Βαλντές, Παρόλο, Μπιαμπιανί (81' Σανσόνε), Ρόζι, Αμάουρι (17' Μπελφοντίλ), Γκόμπι.
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ (46' Γκοϊκοετσέα), Πίρις, Μαρκίνιος, Κάσταν, Ντοντό (67' Μαρκίνιο), Μπράντλεϊ (67' Περότα), Ντε Ρόσι, Φλορέντζι, Λαμέλα, Τότι, Οσβάλντο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 2-2

Γήπεδο: Φρίουλι

Στο 2-2 κόλλησε η Ουντινέζε με την Κατάνια κι έχασε έδαφος.

Ο Λόντι δοκίμασε μακρινό σουτ στο 12', αλλά ο Μπρκιτς είπε όχι, όπως έκανε και στο 24' σε διαγώνιο του Μπεργκέσιο. Τελικά στο επόμενο λεπτό η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπαντού από τον Σπόλι και ο Ντι Νατάλε από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0. Στο 37' ο Λατσάρι έχασε το άχαστο μέσα από την περιοχή και στο 43' το σουτ του Ντι Νατάλε έφυγε μόλις άουτ.

Η Κατάνια μπήκε καλά στην επανάληψη και στο 51' το διαγώνιο σουτ του Μπεργκέσιο έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 62' ο Κάστρο έφερε στα ίσια το ματς. Η Κατάνια συνέχισε να πιέζει και πήρε προβάδισμα στο 85' με τον Λόντι. Ωστόσο ο Ντι Ν

Keywords
Τυχαία Θέματα