Γήπεδο σε 16 μήνες το πολύ...

13:18 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ενώ οι επαφές με κατασκευαστικές εταιρίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη επιμένει σε ένα συγκεκριμένο σημείο και αυτό είναι ο χρόνος παράδοσης του έργου. Για τον Μελισσανίδη αποτελεί βασικό κριτήριο για την τελική επιλογή της εταιρίας που θα "αναστήσει" τον Ναό καθώς δεν θέλει να υπάρξει ούτε μια μέρα αργοπορίας. Τονίζει λοιπόν σε όλες τις επαφές που έχει με τις κατασκευαστικές πως ο χρόνος παράδοσης θα πρέπει να είναι κάτω από 16 μήνες από τη μέρα που θα ξεκινήσουν

τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτή η αξίωση άλλωστε δεν επηρεάζει πολύ το κόστος του έργου καθώς η κρίση έχει ρίξει πάρα πολύ τις τιμές στον κατασκευαστικό τομέα. Υπάρχουν εξαιρετικές εταιρίες που δουλεύουν πλέον στα όρια της κερδοφορίας ή ακόμα και χωρίς κέρδος μόνο και μόνο για να έχουν δουλειά. Η πλευρά του Μελισσανίδη λοιπόν προχωρά τις επαφές με το συγκεκριμένο χρονικό όριο για να ανεγερθεί ένα γήπεδο με χωρητικότητα 30.000 θέσεων (από 30.000 και μία, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται).

Όσον αφορά τώρα τα σχέδια του νέου γηπέδου ο Αγιοστρατίτης παραμένει η πρώτη αλλά όχι η μόνη επιλογή. Έχει σίγουρα το προβάδισμα λόγω της προεργασίας που έχει κάνει αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα αναλάβει αυτός τελικά τον σχεδιασμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα