Γκαγκάτσης: Τραγωδία το πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ

12:59 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Γνωστός και μη εξαιρετέος ο Βασίλης Γκαγκάτσης εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα, μιλώντας στο pamesports αναφέρθηκε στην ΑΕΚ χαρακτηρίζοντας "τραγωδία" της απουσία της, τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ο ίδιος είναι ΠΑΟΚ, αλλά τα παιδιά του ΑΕΚ!
Συγκεκριμένα είπε για...
Θητεία στον Ολυμπιακό

: «Είμαι δικηγόρος και μου ανέθεσαν την υπόθεση της διένεξης με τον Γκαλέτι. Ουδεμία άλλη σχέση είχα. Σύμβουλος της διοίκησης, αυτά είναι λόγια ωραία. Οι πρόεδροι των ομάδων δεν συμβουλεύονται κανέναν. Καλώς ή κακώς τα ξέρουν όλα»!

Θητεία στον ΠΑΟΚ : «Ο ΠΑΟΚ είναι αγάπη. Πολλά αλλάζουν η ομάδα όχι. Έβλεπα στον Πύργο το παιχνίδι του Γιουρόπα και πανηγύριζα μόνος σ΄ ένα καφέ. Κάποιοι λησμονούν ότι ήμουν νομικός σύμβουλος, επί μία εξαετία, 1991-96. Ο συγχωρεμένος ο Βουλινός με έβαλε στα διοικητικά του ποδοσφαίρου. Έγιναν τα μύρια όσα στο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε ποτέ. Είμαι περήφανος γι αυτή την θητεία. Είχε παραιτηθεί κάποτε ο Βουλινός, πριν έρθει ο Μπατατούδης και έτρεχα έξι μήνες μόνος τον ΠΑΟΚ». 3. ΠΑΟΚ πρωταθλητής : «Δεν είναι έτοιμος για τίτλο φέτος. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός εξελίχθηκε λάθος».

Πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ : «Τραγωδία! Χωρίς τον Άρη δεν υπάρχει ΠΑΟΚ και χωρίς ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ποδόσφαιρο».

Οικογενειακή σχέση με τους δικέφαλους! «Ναι, τα δύο παιδιά μου είναι Αεκτσήδες. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ, γι αυτό δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο εκτός από δικέφαλο»!

Keywords
Τυχαία Θέματα