Γκαρντ: Ο ΑΠΟΕΛ άξιζε την πρόκριση

08:01 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Εκτός προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Λιόν καθώς στο "ΓΣΠ" ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι από τον ΑΠΟΕΛ με τον Ρεμί Γκαρντ να παραδέχεται πως η κυπριακή ομάδα δίκαια βρίσκεται στην επόμενη φάση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Canal+, ο προπονητής της Λιόν τόνισε: "Είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Ο ΑΠΟΕΛ, χωρίς αμφιβολία, άξιζε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αφού

δεν σκοράραμε, δεν μπορούσαμε να προκριθούμε. Περιμέναμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση, για αυτό κανείς δεν είναι ευτυχισμένος. Χάσαμε την ευκαιρία μας για πρόκριση στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε".

Από την πλευρά του, ο Σουηδός μέσος της Λιόν, Κιμ Κάλστρομ, υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να τα είχε πάει καλύτερα. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Είναι η χειρότερη δυνατή κατάληξη για εμάς. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και στα δυο παιχνίδια, σίγουρα να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ στην έδρα μας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κλειστό. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε μέχρι το τέλος, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα