Αφεντικό στη Λάρνακα

19:10 16/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Εθνικός Άχνας- Απόλλων Λ.: 1-1
(Βατής 75'- Παπουλής 33')

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε με τον Φώτη Παπουλή στο 32', όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο μέχρι το τέλος καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Ηλία Βαττή στο 74', που χάρισε ένα πολύτιμο βαθμό στον Εθνικό. Η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ- Αλκή: 2-0

(Ντα Σίλβα 16', Πάβλου 90+4')

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ΑΕΚ που επικράτησε της Αλκής στο τοπικό ντέρμπι της Λάρνακας με σκορ 2-0, και επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης βδομάδας. Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν προηγήθηκε στο 17' με δυνατό μακρινό σουτ του Άλεξ Ντα Σίλβα, ενώ σε χρόνους καθυστερήσεων ο Κούλλης Παύλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ένα εκπληκτικό τέρμα.

ΑΕΛ-Δόξα Κ.: 2-0
(Τζούνιορ 45', Μοντέιρο 87')

Η ΑΕΛ πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Δόξα, της οποίας επικράτησε με σκορ 2-0 με τέρματα των Τζούνιορ στο 45' και Μοντέϊρο στο 86', και επανήλθε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα στους 27 βαθμούς. Ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΛ μετά από τρείς σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (ήττα από ΑΠΟΕΛ, ισοπαλίες με Ανόρθωση και Ενωση) και ασφαλώς έφερε μεγάλη ικανοποίηση στους γαλαζοκίτρινους.

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα