Γκέντσογλου: Την ΑΕΚ την λατρεύω!

17:23 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στον sentra 103,3 παραχώρησε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως λατρεύει την «Ένωση» και είναι η ομάδα της καρδιάς του. Παράλληλα, αναφερόμενος στην περιπέτεια που πέρασε με το αεροπλάνο, τόνισε πως σκέφτηκε τρεις φορές πως αυτό θα ήταν το τέλος του!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ατύχημα που είχε και αν πρέπει από 'δω και πλέον να βάζει ειδικό

όρο στα συμβόλαια που υπογράφει όπως ο Ντένις Μπέργκαμπ: «Μετά το χθεσινό, πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσω να βάζω κι εγώ ειδικό όρο στο συμβόλαιό μου (σ.σ. γέλια). Τέλος καλό, όλα καλά. Δόξα τω Θεώ, δεν πάθαμε τίποτα, ορισμένοι τραυματίες μόνο, αλλά όχι σοβαρά. Το έχουμε ξεπεράσει ήδη. Με το που προσπάθησε ο πιλότος να το προσγειώσει, κάτι έγινε και έσπασαν οι ρόδες. Σκάσαμε στον διάδρομο κάνοντάς άλματα τρεις φορές και στη συνέχεια το αεροπλάνο άρχισε να κάνει στροφές. Αφού συρθήκαμε για περίπου 300 μέτρα, τελικά σταματήσαμε σε κάτι χωράφια! Εκεί σκέφτηκα ότι έχω ξεκινήσει το ταξίδι για τον πάνω κόσμο. Τρεις φορές το είπα! Είμαι όμως ατρόμητος και δεν φοβάμαι τίποτα (σ.σ. γέλια και πάλι)».


Για την προσαρμογή του στην Λιβόρνο: «Πάω από το καλό στο καλύτερο. Από την στιγμή που προσαρμόστηκα μετά τους πρώτους μήνες, όλα είναι πολύ καλύτερα. Δεν θέλω να μπαίνω σε συγκρίσεις. Είχα σκεφτεί την παρουσία μου στην Ιταλία από πριν πάω, αν και δεν ζω τις καλύτερες στιγμές του ιταλικού ποδοσφαίρου. Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως από την στιγμή που προσαρμόζεσαι όλα είναι εντάξει. Αυτό το οποίο έχει τώρα σημασία για μένα, είναι η συνέχεια στην καλή απόδοση».

Για το αν έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι έχει φύγει από την ΑΕΚ; «Δυστυχώς όχι. Την ΑΕΚ την αγαπώ, την λατρεύω, αλλά να πω ότι μετάνιωσα, όχι».

Για το αν παρακολουθεί τα ματς της ΑΕΚ και αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο γκολ που πανηγύρισε περισσότερο φέτος: «Όλα τα γκολ της ΑΕΚ τα πανηγυρίζω, γιατί νιώθω σαν οπαδός. Βλέπω κάθε ματς της ομάδας και πανηγυρίζω, αλλά μέχρι εκεί. Όπως είπα και ποιο δεν έχω μετανιώσει που έφυγα., όχι από την ΑΕΚ, αλλά γενικότερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την μεταπήδησή από την ΑΕΚ στην Σαμπντόρια και το πώς αποφάσισε να φύγει: «Όταν εγώ υποτίθεται ότι μάλωσα με τον Κωστένογλου και την διοίκηση και είπαμε να λύσω το συμβόλαιό μου, ακόμη δεν είχα προτάσεις από άλλες ομάδες στα χέρια μου. Εν συνεχεία βρέθηκαν 2-3 ομάδες που με ήθελαν, όπως η Σαμπντόρια που είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και αποφάσισα να πάω. Στην Ελλάδα δεν ξέρουμε πόσο μεγάλο μέγεθος είναι.»

Για το αν λέει «μακριά και αγαπημένοι» από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για την Ελλάδα δεν λέω «μακριά και αγαπημένοι» γιατί είναι η χώρα μου, όμως ποδοσφαιρικά «ναι» το λέω. Δηλαδή δεν σκέφτομαι ότι θέλω να φύγω από την Ιταλία για να επιστρέψω στην Ελλάδα. Για να πάω σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ναι . Στην Ιταλία το καλό είναι αν κάνεις 10-15 καλά παιχνίδια σε κοιτάνε πολύ οι υπόλοιπες ομάδες. Υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για μένα και πιθανό του χρόνου να συνεχίσω αλλού και ίσως σε κάποια άλλο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα