Γκερέιρο: «Μέχρι που βοηθούσα συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ»

14:51 8/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για τα οικονομικά προβλήματα που βίωσε στην ΑΕΚ μίλησε ο Ρότζερ Γκερέιρο στον Τύπο της Βραζιλίας. Ο πρώην μέσος της Ένωσης, που συνεχίζει ακόμα να ψάχνει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, είπε ότι έφτασε στο σημείο μέχρι και να βοηθήσει ο ίδιος προσωπικά κάποιους συμπαίκτες του - κάτι που φυσικά και ισχύει: «Βίωσα μεγάλη οικονομική κρίση στην Ευρώπη. Ήμουν για πολύ καιρό απλήρωτος και μέχρι που βοηθούσα οικονομικά κάποιους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Γκερέιρο

και πρόσθεσε: «Κι εδώ στη Βραζιλία μπορεί να καθυστερούν τους μισθούς για δύο ή τρεις μήνες, αλλά υπάρχουν ειλικρινείς άνθρωποι που είναι συνεπείς και σε πληρώνουν».

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ει δυνατόν και στην ομάδα που τον έκανε γνωστό, τη Φλαμένγκο. «Αγαπώ τη Φλαμένγκο, ήταν η ομάδα με την οποία καταξιώθηκα στη Βραζιλία. Θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου και αν αυτό γινόταν για τη Φλαμένγκο θα ήταν εξαιρετικό. Θα ήταν ανεκτίμητης σημασίας για μένα να φορέσω τη φανέλα με το νούμερο ‘10', που ανήκε στον Ζίκο», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα