Γκέσιος: Θα κάνω τα πάντα για τον Αστέρα

16:57 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε ο Γιάννης Γκέσιος. Ο νεαρός επιθετικός θα αγωνίζεται με την φανέλα των Αρκάδων από τη νέα σαιζόν και με δηλώσεις του στο «arcadia-sports» εμφανίστηκε πρόθυμος να προσφέρει ό,τι περνάει από το χέρι του για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «arcadia-sports»:

Για το πότε ξεκίνησαν οι επαφές με τον Αστέρα: «Η πρώτη επαφή με τον Αστέρα έγινε ένα μήνα

πριν. Την Πέμπτη κατέβηκα στην Τρίπολη και υπέγραψα το συμβόλαιο μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη».

Για τις προοπτικές που του δίνουν οι Άρκαδες: «Λίγη λογική αν έχει κάποιος, αποκλείεται να αρνηθεί ομάδες όπως ο Αστέρας. Είναι ό,τι καταλληλότερο για την καριέρα μου. Θα με βοηθήσει πολύ η ομάδα, όπως και εγώ θα κάνω τα πάντα για τον Αστέρα».

Για την συνομιλία του με τον Τσιώλη: «Με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά στην Τρίπολη. Μίλησα και με τον προπονητή και μου είπε ότι με περιμένει το καλοκαίρι».

Για τον τρόπο που υποδέχθηκε η Επανομή την μεταγραφή: «Οικονομικά είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην Επανομή, οπότε η μεταγραφή μου βοηθάει και εμένα και την ομάδα».

Για τον φετινό Αστέρα: «Τον Αστέρα τον παρακολουθώ πολύ στενά από όταν πρωτοέμαθα για το ενδιαφέρον. Πιστεύω θα σωθεί άνετα».

Για τους επιθετικούς των Αρκάδων: «Οι επιθετικοί της ομάδας έχουν ποιότητα. Ο Περόνε είναι εξαιρετικός παίκτης ενώ μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που παίζει ο Μπρέσκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα