Γκουαρντιόλα: Μιλάω με τον Βαλβέρδε

10:22 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Μάλλιαρης είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα και κατάφερε, μέσω της εφημερίδας "Sport" να πάρει συνέντευξη από τον Πεπ Γκουαρντιόλα με την καταλανική εφημερίδα να δημοσιεύει τον διάλογο των δυο αντρών.

Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να απαντά: "Ξέρω την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα,

μιλάω συχνά με τον Βαλβέρδε".
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας στο EURO 2004 λέγοντας: "Γνωρίζω καλά τον Δέλλα, είχαμε παίξει μαζί στην Ρόμα. Ξέρω ακόμα τον Καραγκούνη, αλλά και τον Νικολαΐδη, που είχε παίξει στην Ατλέτικο. Η Ελλάδα του 2004 ήταν έκπληξη για όλους, αλλά είχε και συνέχεια".
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο δεν υπογράφει συμβόλαια για πάνω από ένα χρόνο λέγοντας: "Υπογράφω μονοετή συμβόλαια γιατί δεν μου αρέσουν οι πολυετείς δεσμεύσεις".

Στις 24 Ιουνίου, ο Νίκος Μάλλιαρης θα ιδρύσει τον επίσημο σύνδεσμο φιλάθλων Μπαρτσελόνα στην Κρήτη και μάλιστα, σύμφωνα με την "Sport", είναι ένα από τα 165.000 μέλη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα