Ξεσηκωμός και συσπείρωση

09:56 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Στον ξεσηκωμό που παρατηρείται στις τάξεις της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στέκεται η εφημερίδα στο σημερινό της ρεπορτάζ. Το GOAL τονίζει το γεγονός ότι "προσωπικότητες της ΑΕΚ καλούν τον κόσμο να είναι στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής" με τις δηλώσεις του Θωμά Μαύρου στο aek365

να δεσπόζουν. Όσον αφορά τα αγωνιστικά σημειώνεται πως ο Κωστένογλου έχει στις σκέψεις του τον 17χρονο Φούντα, τον οποίο και δοκίμασε στην προπόνηση με τους "βασικούς".


SPORTDAY

Στο ίδιο μοτίβο και η SportDay η οποία κάνει λόγο για "κιτρινόμαυρη πανστρατιά" ενόψει ντέρμπι τονίζοντας στο ρεπορτάζ της και τα διοικητικά: "Εκτιμάται πως στις κερκίδες θα βρεθούν περισσότεροι από 25.000 θεατές, ενώ οι πιο αισιόδοξοι ελπίζουν ακόμη και σε μεγαλύτερη παρουσία από 30-35 χιλιάδες θεατές (βοηθά και η γενική είσοδος των 10 ευρώ), εφόσον βοηθήσει και ο καιρός.
Η αλήθεια είναι, ωστόσο πως όσα χρήματα κι αν συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα δεν θα λύσουν το πρόβλημα της ΑΕΚ. Σε αυτό λύση μπορούν να δώσουν μόνο οι μέτοχοι. Απλώς η μαζική παρουσία του κόσμου μπορεί να αυξήσει την πίεση προς την πλευρά των μετόχων (ή μελών της ομάδας του 2004) και να «ζεστάνει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη ή οποιονδήποτε άλλο έχει ενδοιασμούς για τη συμμετοχή του στην ΠΑΕ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Συνέντευξη του Θωμά Μαύρου φιλοξενεί η εφημερίδα, η οποία διάλεξε και έχει για κεντρικό τίτλο: "Ποιος, ποιος, ποιος ο Μαύρος ο Θεός... κι αύριο θα προσκυνήσει ο Πολυβαζελικός"! Στα όσα τονίζει ο Μαύρος η εφημερίδα προβάλλει: "Για Πόλυ - Γκίκα: Η ΑΕΚ δεν παρακαλάει κανέναν, ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Για Νικολαϊδη - δάνειο: Δεν είναι σοβαρή κίνηση και λύση αυτή, μπροστά μας θα το βρούμε. Για το πως έφτασε η ΑΕΚ εδώ: Έγινε κακοδιαχείριση, είναι εμφανές. Για τον κόσμο: Τους καταλαβαίνω που έχουν απομακρυνθεί, αλλά για την ΑΕΚ αυτό ήταν πάντα το σημείο αναφοράς. Η σχέση ομάδας - κόσμου".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Με κεντρικό θέμα: "Ο κόσμος της ΑΕΚ φέρνει τον Μελισσανίδη", η εφημερίδα αναφέρεται εκ νέου στον πρώην πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να προσθέσει σχετικά: "Να δούμε πού θα κρυφτούν οι μέτοχοι, αν συνεχίσουν να τον ξενερώνουν... Αύριο στο ΟΑΚΑ θα είναι χιλιάδες ΑΕΚτζήδες για το ντέρμπι, με στόχο να δείξουν ξανά πόσο δυνατή είναι η Ένωση εντός κι εκτός γηπέδου. Αποφασισμένος ο κιτρινόμαυρης λαός να μπει ξανά μπροστά για να σωθεί η αγαπημένη του ομάδα. Ο Μελισσανίδης είναι αμφίβολο αν θα είναι στο γήπεδο, αλλά στόχος των οργανωμένων και ανοργάνωτων οπαδών της ΑΕΚ είναι να του στείλουν "μήνυμα" ότι με την επιστροφή του στον Δικέφαλο θα τους έχει μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα