Γκρενιέ: Έχω πάρει τις αποφάσεις μου

22:54 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και η Άρσεναλ θα πρέπει να «βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη» για να αποκτήσει τον Κλεμάν Γκρενιέ, με τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, να τον κοστολογεί στα 31 εκ. λίρες, φαίνεται πως δεν θα παρατήσει εύκολα την υπόθεση.
Ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στην «Progres» ανέφερε πως έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του, όμως θα κρατήσει τις σκέψεις του για τον εαυτό του, όπως τον συμβούλεψαν ο προπονητής των «λιονέ», Ρεμί Γκαρντ, και ο Ολάς μετά από συζήτησή τους.
«Ναι, έχω πάρει τις αποφάσεις μου, αλλά θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου, καθώς σέβομαι

αυτά που είπα με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Απλώς θέλω να πω ότι ποτέ δεν είχα απαιτήσεις» είπε αρχικά ο ανερχόμενος αστέρας της γαλλικής ομάδας και πρόσθεσε αναφορικά με τα σενάρια για την Άρσεναλ:
«Μάχη για μένα ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λιόν; Μπορεί. Ο ανταγωνισμός στην Άρσεναλ; Υπάρχει και εδώ στη Λιόν. Σε όλους τους μεγάλους συλλόγους είναι το ίδιο. Ως νεαρός, πάντα θέτω υψηλούς στόχους και κάνω τα πάντα για να ξεπεράσω τα όριά μου. Είτε είναι στη Λιόν, είτε κάπου αλλού. Προς το παρόν είμαι παίκτης της Λιόν και ίσως μείνω και την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Το μόνο που με απασχολεί είναι να βελτιώνομαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα