Γλίτωσε στο τέλος ο ΠΑΟΚ

19:14 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 24η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Ντίτσος

Μετά από ένα πολύ όμορφο ματς ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-2 του Πανιωνίου που πάλεψε έως το τέλος. Φωνάζει δίκαια η ομάδα της Νέας Σμύρνης για αποβολή του Κατσουράνη

που δεν δόθηκε με τον Έλληνα μέσο (συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία) να πετυχαίνει λίγο αργότερα ένα πανέμορφο γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και απείλησαν στο 7' με τον Αποστολόπουλο. Ο Σαλπίγγίδης στο 10' είχε μια καλή κεφαλιά ενώ στο 19' το φάουλ του Λόρενς έστειλε μόλις άουτ την μπάλα. Στο 22' ο Σαλπιγγίδης βγήκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει με πλασέ. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει από θέση οφσάιντ αλλά ο επόπτης δεν σήκωσε σημαία. Ο Γιαννακόπουλος απόκρουσε το σουτ του Ρομπέρ στο 29' αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει σε αυτό του Κάτσε τρία λεπτά μετά και ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ. Οι "κυανέρυρθοι" απάντησαν άμεσα καθώς στο 34' ο Γονδουλάκης έκανε πολύ ωραία ενέργεια και έδωσε στον Ανδράλα που ισοφάρισε.

Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος ήρθε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με κοντινό πλασέ του Σαλπιγγίδη. Ο Πανιώνιος στο 59' απείλησε με ένα σουτ του Παντίδου που έστειλε την μπάλα να "γλύψει" το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε πέναλτι όταν ο Κατσουράνης ανέτρεψε τον Καπάνταη. Μάλιστα αν και ο επιθετικός του Πανιωνίου ήταν σε προφανή θέση για γκολ ο Κατσουράνης τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη. Ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε και ισοφάρισε. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή ευκαιρία στο 75' όταν ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Γιαννακόπουλου. Η πίεση της ομάδα του Δώνη συνεχίστηκε και στο 80' ήρθε το 3-2 με ένα πανέμορφο γκολ του Κατσουράνη με γυριστό σουτ. Στο 87' ο ΠΑΟΚ σφράγισε τη νίκη του με ωραίο σουτ του Βόυκιτς.

ΠΑΟΚ (Γ. Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο (46'Φωτάκης), Σίντελφέλντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ρομπέρ (67'Κουμάλο), Πέλκας (67'Βούκιτς), Λόρενς, Σαλπιγγίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Τόσκας, Κουλοχέρης, Κούρντι, Ανδράλας, Γουνδουλάκης (72'Μενδρινός), Κολοβός Αραβίδης, Καμπάνταης (81'Οκόγιε).

Keywords
Τυχαία Θέματα