Γλίτωσε τα χειρότερα ο Άρης

09:11 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση του Ανδρέα Παππά να ολοκληρωθεί κανονικά η αναμέτρηση της Βέροιας γλίτωσε τον Άρη από τα χειρότερα καθώς αν ο διαιτητής από την Αθήνα είχε αποφασίσει διακοπή, λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του Άρη, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τιμωρούνταν με αφαίρεση βαθμών.
Τώρα πέρα από την ήττα με 3-1, στην ΠΑΕ θα επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο αρκετά "τσουχτερό" με τον Παππά να γράφει στο φύλλο αγώνα, μεταξύ άλλων,

το εξής: "Υπήρξε διακοπή 15' λόγω εισόδου περίπου 20 οπαδών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους παράγοντες του Άρη και την αστυνομία η οποία κινήθηκε ταχύτατα, αποχώρησαν και έτσι ξανάρχισε το παιχνίδι και ολοκληρώθηκε".
Για την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, το άρθρο 15, παράγραφος 4, του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ προβλέπει τις εξής ποινές: "α. χρηματική ποινή 20.000-95.000 ευρώ, εφόσον η είσοδος των οπαδών δεν συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας. Β. αν η είσοδος των οπαδών συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή 40.000 ευρώ-240.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές 2-4 αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών".

Keywords
Τυχαία Θέματα