Γνωστός τενίστας συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης!

11:51 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με τις κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης μια 13χρονης κοπέλας, συνελήφθη ο Καναδός τενίστας Πιέρ-Λούντοβικ Ντακλός, ο οποίος είναι Νο 610 θέση στην Παγκόσμια κατάταξη. Η σύλληψη έγινε από την αστυνομία της Φλόριντα, ύστερα από μυστική επιχείρηση που έστησε για τη σύλληψή του.

Χρησιμοποιήθηκε μάλιστα το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του και να του περάσουν τις χειροπέδες. Οσον αφορά το πώς έγινε το περιστατικό, ο 27χρονος γνωρίστηκε με την 13χρονη σε ένα τένις κλαμπ όπου και της παρέδιδε μαθήματα.

Εν συνεχεία, λίγες μέρες μετά τη γνωριμία τους, ο Ντακλός, άρχισε να στέλνει μηνύματα στην κοπέλα, ρωτώντας τη για τον αν ενδιαφέρετε να έρθουν πιο κοντά, αλλά και ότι του άρεσε πολύ να συζητούν για το σε πόσο καλή φυσική κατάσταση είναι και οι δυο τους.

Κατόπιν ο τενίστας... χόντρυνε πολύ περισσότερο το παιχνίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δίστασε ακόμη και να στείλει φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζονταν τα γεννητικά του όργανα! Μάλιστα όπως αναφέρουν οι έρευνες της αστυνομίας, στη συνέχεια, είχε κανονιστεί να πάει να την πάρει από το σπίτι της, ώστε να τη μεταφέρει στο δικό του στη Φλόριντα, όπου και θα έκαναν σεξ!

Κάπου εκεί επενέβησαν οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί και έτσι ο Ντακλός συνελήφθη. Μάλιστα όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο 27χρονος τενίστας προχώρησε έκανε μια πλήρη ομολογία για τα όσα έχει πει στο κορίτσι και πλέον, θα δικαστεί από τα δικαστήρια της χώρας, περιμένοντας την ποινή που προβλέπεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα