Γράφουν για Βάργκας στην Κύπρο

12:13 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ομόνοιας βρίσκεται ο Φαμπιάν Βάργκας, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο.
Συγκεκριμένα, το site balla.com.cy αναφέρει:
"Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla, τα βλέμματα της Ομόνοιας στρέφονται και σε παίκτες από το ελληνικό ποδόσφαιρο και το επικρατέστερο όνομα που εξετάζει ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με το νέο τιμ μάνατζερ Μιχάλη Καβαλιέρη, είναι

ο 32χρονος Κολομβιανός Φαμπιάν Βάργκας για τη θέση του αμυντικού χαφ. O Βάργκας αγωνιζόταν την φετινή περίοδο στην ΑΕΚ Αθηνών, έχοντας 27 συμμετοχές και ένα γκολ.
Ο Κολομβιανός προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά και ήταν μεταξύ των 2-3 καλύτερων παικτών της ελληνικής ομάδας, με σταθερότητα στην απόδοσή του. Το γεγονός ότι στην Ελλάδα αρκετές ομάδες δεν πήραν τελικά την πολυπόθητη αδειοδότηση και το εμπάργκο στην ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιρτιστών (αν και αναμένεται να τροποποιηθεί τελικά αυτό) έχει δημιουργήσει μία μεγάλη λίστα ελεύθερων παικτών: σ' αυτούς εντάσσεται και ο Βάργκας, στον οποίο η ΑΕΚ Αθηνών δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προτείνει νέο συμβόλαιο.

Ο Φαμπιάν Βάργκας είναι το επικρατέστερο, αλλά όχι το μοναδικό όνομα που εξετάζουν οι "πράσινοι".Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια εξετάζει ακόμη τη νέα περίπτωση επιτελικού χαφ από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά περιμένει και την επίσημη απάντηση από τον Σελίμ Μπενασούρ, ταυτόχρονα όμως εξετάζει και αρκετά ονόματα από ελληνικές ομάδες.

Το βέβαιο είναι ότι ο Βάργκας αποτελεί εξαιρετική περίπτωση μέσου, με σπουδαίο βιογραφικό σε Μπόκα Τζούνιορς και Αλμερία. Με την παρουσία του γεμίζει το κέντρο, ενώ και το κασέ του δεν είναι υψηλό (περίπου 220.000 ευρώ ήταν το συμβόλαιό του στην Ελλάδα).

Keywords
Τυχαία Θέματα