Γριμάνης: Εμείς οι αχρείοι στην ΑΕΚ…

14:21 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Υπήρξε συνοδοιπόρος και συνεργάτης του Νίκου Γεωργαντζόγλου στην εφετινή ΑΕΚ, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Νίκος Γριμάνης, που είχε καθοριστική συμβολή στην πρόσληψη των Δημήτρη Λιόγα και Νίκου Καραγιάννη, μίλησε σε σκληρή γλώσσα κατά του απερχόμενου προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ, με συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΩΡΑΣ των σπορ». Ο κ. Γριμάνης τόνισε: «Nα μου επιτρέψετε να βγάλω από μέσα μου αυτά, που νιώθω και παράλληλα,

θα αναφερθώ στην πορεία της ομάδας. Η ΑΕΚ είχε φέτος τα πάντα για να μπορέσει να ανέβει άβρεχτη… στην Α1. Ήταν η μόνη, που είχε κεφάλαιο. Είχε πρόεδρο που πλήρωσε με προσωπικές επιταγές και μάλιστα μπροστά και αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Έφτιαξε μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, από τον πρώτο μέχρι τον δωδέκατο. Η άνοδος όμως χάθηκε. Η ΑΕΚ λειτούργησε ως …Βαβέλ! Πλήρωσε την απειρία. Ο πρόεδρος έβαλε ένα περίδρομο λεφτά, αλλά έκανε μία τρύπα στο νερό. Ο καλός Θεούλης μας έστειλε τον Λιόγα, διότι η τύχη βοηθά τους αρχάριους, αλλά εμείς στην ΑΕΚ κάναμε τα πάντα για να τον διώξουμε. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΑΕΚ ισχυρίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με όσα διάβασα βεβαίως, ότι ο κύριος Λιόγας εξεβίασε την ΑΕΚ. Ο κύριος Λιόγας δεν εξεβίασε κανέναν. Ίσα-ίσα, που ο προπονητής παντού έλεγε πόσο τιμητικό ήταν για εκείνον που εργαζόταν στην ΑΕΚ, ενώ παντού μιλούσε για τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΚ κι ότι αυτό που βιώνει, δεν το έχει ζήσει πουθενά».

Για την Βios Balance: «Ο κύριος Λιόγας δεν έμεινε ποτέ απλήρωτος! Αν ο Λιόγας έμενε μέχρι τέλους η ΑΕΚ θα ανέβαινε στην Α1. Μετά την ιστορία με τον προπονητή θα ήταν κουτοί, θα ήταν αυτοκτονικοί, αν ολοκλήρωναν τη συμφωνία οι άνθρωποι της εταιρίας. Ο μοναδικός όρος για τη συμφωνία ήταν αυτός. Και αθετήθηκε. Ο κύριος Λιόγας είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα ανεξάρτητα από κατηγορία. Είναι προπονητής-κόσμημα. Κι εμείς οι… αχρείοι τον πετάξαμε».

Για το ποιος πλήρωνε τον Λιόγα: «Ο… Γριμάνης τον πλήρωνε. Αλλά τι σημασία έχει ποιος πλήρωνε τον Λιόγα; Μπορεί να ήταν ο Καραμανλής, ο Φιλίππου, ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι αυτό, που απασχολεί τον κόσμο. Αυτό που απασχολεί τον κόσμο είναι, ότι ο κύριος Λιόγας ουδέποτε έγειρε απαιτήσεις. Συμβόλαιο ήθελε. Για να κατοχυρωθεί και ο κύριος Γεωργαντζόγλου. Η Bios Balance έδωσε με το «καλημέρα» δέκα χιλιάδες ευρώ και θα τηρούσε τη συμφωνία της που αφορούσε σε 70 χιλιάδες ευρώ. Όμως, τον κύριο Λιόγα δεν τον "φύτεψε" κανένας χορηγός. Είναι ο κορυφαίος προπονητής. Έχει τη δυναμική του. Δεν τον πιστέψαμε ποτέ εμείς που λέμε, ότι υπηρετούμε τη "Βασίλισσα". Και πιστέψτε με, θα ήμασταν τώρα πρωταθλητές. Η ΑΕΚ είχε έναν εξαιρετικό μάνατζερ, τον κύριοΜπιτζή, έναν γενικό αρχηγό, τον κύριο Τσιλιμιγκάκη, που έκανε ό,τι μπορούσε, έναν πρόεδρο, τον κύριο Γεωργαντζόγλου, που πλήρωσε τους παίκτες και προσπαθούσε για το καλύτερο. Και τον… Γριμάνη, που υπηρέτησε την ΑΕΚ με τον καλύτερο τρόπο αφιλοκερδώς. Μικροεγωισμοί έκαναν την ζημιά».

Για το οικονομικό πρόβλημα της χορηγού εταιρίας: «Υπήρξε προς στιγμήν ένα οικο
Keywords
Τυχαία Θέματα