Η UEFA πέταξε έξω Μπεσίκτας και Φενέρ

08:18 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμειναν Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε μετά την χθεσινή απόφαση της UEFA να τιμωρήσει τις δυο τουρκικές ομάδες για την εμπλοκή τους σε στημένους αγώνες.
Η Μπεσίκτας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ η Φενέρμπαχτσε τιμωρήθηκε με δυο χρόνια αποκλεισμό συν ένα με αναστολή για την επόμενη πενταετία.
Οι δυο τουρκικές ομάδες περίμεναν πως θα τιμωρηθούν αλλά όχι τόσο αυστηρά και σκοπεύουν να ασκήσουν έφεση κατά της πρωτόδικης

απόφασης.
Τις εξελίξεις παρακολουθούν με ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ καθώς σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτές οι εφέσεις τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στο γκρουπ των ισχυρών του τρίτου προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την αποβολή των Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε.
Σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια από τις Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Νόρτζελαντ (Δανία), Γκρασχόπερς (Ελβετία), Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο) και Μπούρσασπορ (Τουρκία).
Σε αντίθεση με Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε, η Στεάουα Βουκουρεστίου την γλίτωσε μιας και η ποινή ενός έτους έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα