Η ΑΕΚ σε κώμα αναζητά εκατομμύρια!

10:11 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ απέναντι στην UEFA γράφει η εφημερίδα η οποία δεν διστάζει να τονίσει ότι η ΠΑΕ βρίσκεται πλέον "στο απόσπασμα". Το Goal συγκεκριμένα τονίζει: "Για τετελεσμένο αδίκημα, παραβίαση των άρθρων 65 και 66 του κανονισμού, μόνιμη αναξιοπιστία απέναντι στην UEFA και παραπλάνηση με ψευδή στοιχεία κατηγορεί την ΑΕΚ

ο Ελβετός δικηγόρος και θεωρεί δεδομένο τον τριετή αποκλεισμό της, που θα αποτελέσει και πρόκριμα υποβιβασμού στη Football League!
Και όλα αυτά, ενώ οι μέτοχοι είναι στον κόσμο τους! Εξαφανισμένος ο Νοτιάς, για σήμερα η τοποθέτηση του απογοητευμένου Παππά, στάση αναμονής από τον Νικολαϊδη, απάντηση του Αδαμίδη στον Ντέμη και βολές από τον Βούρο για τη στάση όλων", συμπληρώνει η εφημερίδα.

SPORTDAY

Για μία ΑΕΚ που βρίσκεται σε κώμα, γράφει η εφημερίδα: "Η UEFA ακονίζει μαχαίρια, την ώρα που ο Παππάς εξακολουθεί να επεξεργάζεται τα λογιστικά και ο Νοτιάς... αγνοείται. "Δεν έχουμε χρόνο", φωνάζει ο Βούρος!" Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ενώ παράλληλα σημειώνει και τα αγωνιστικά εν όψει ντερμπι με τον Δέλλα να παίζει κανονικά, ενώ από χθες υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του Μανωλά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για 5 +2 εκατ. ευρώ κάνει λόγο η εφημερίδα πως χρειάζεται η ΑΕΚ για να πάρει την αδειοδότηση, τονίζοντας συγκεκριμένα: "Με τα 5 εκατ. ευρώ... καθαρίζει με παίκτες και πιστωτές και με τα 2 εκατ. ευρώ τελειώνει με τη Μorgan Stanley. Το σενάριο των 21 εκατ. ευρώ είναι πλασματικό, γιατί περιλαμβάνει όλα τα συμβόλαια των παικτών, μέχρι τη λήξη τους". Επιπλέον η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ προσθέτει: "Eνώ οι μέτοχοι πήγαιναν με σταθερά βήματα για συνεννόηση, ο Ντέμης με την απίστευτη κίνηση της Δευτέρας πάει να τα τινάξει όλα στον αέρα".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Κάλεσμα στους μετόχους να τα βρουν ώστε να έρθει η σωτηρία της ΑΕΚ κάνει η εφημερίδα: "Ο Ντέμης έκανε, έστω, μία πρόταση, καλή ή κακή. Ο Παππάς δήλωσε ότι θα βάλει χρήματα. Νοτιάς, Κανελλόπουλος, Χατζηϊωάννου, Θανόπουλος και Γκούμας έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει με την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της; Η ΑΕΚ έχει ανάγκη άμεσα από χρήματα και πλάνο για να δείξει επιείκεια η Πειθαρχική Επιτροπή μπροστά στα 21 εκατ. ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα