Η ΑΕΚ ξανά στη μάχη και ο ''Τίγρης''

09:28 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δύο είναι τα βασικά θέματα που κυριαρχούν στην εφημερίδα. Το πρώτο; Το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο: "Όλη η ΑΕΚ απόψε στη μάχη! Τελικός των... τελικών και με Πανιώνιο! Να μην μας παρασύρει ο ενθουσιασμός από τα θετικά αποτελέσματα και τις μεταγραφές. Οι Νεοσμυρνιώτες θα λυσάξουν για να κάνουν τη ζημιά. Η ΑΕΚΑΡΑ πάει με τις καλύτερες προθέσεις για να πάρει πρώτη φορά φέτος

σοβαρό προβάδισμα από τους ανταγωνιστές της και η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Να νιώσουν οι παίκτες ότι τους στηρίζει ένας αξεπέραστος λαός. Ο οπαδός - ψυχάρα της ΑΕΚ που βοήθησε με χρήματα για τον Ανάκογλου, δείχνει τον δρόμο για όλους κι αυτός ο δρόμος οδηγεί σήμερα στο ΟΑΚΑ δίπλα στην Ένωση".
Το δεύτερο θέμα της εφημερίδας είναι ο Μελισσανίδης: "Ο Τίγρης 100.000 ευρώ για Ανάκογλου! Ο Μελισσανίδης έκανε πράξη χθες την προφορική του δέσμευση στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού και του κατέβαλε 100.000 ευρώ για την απόκτηση του Ανάκογλου. Κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και κανείς από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν γνώριζε ότι εκτός από την συνομιλία του με τον Θεοδωρίδη, εγγυήθηκε και για τα χρήματα. Γι' αυτό και οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου Ηλία Μπρουσιανού, που δεν ήξερε για το οικονομικό σκέλος της παρέμβασης Μελισσανίδη. Ξεκάθαρος και χθες ότι δεν πρόκειται για βοήθεια στην ομάδα και δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον", καταλήγει η ΩΡΑ.

SPORTDAY

Για έναν "γλυκό χειμώνα" κάνει λόγο η εφημερίδα, αναφερόμενη στις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ και την ενίσχυσή της "μετά τη λαίλαπα του καλοκαιριού". Από εκεί και πέρα υπάρχει ρεπορτάζ και για το ματς με τον Πανιώνιο.

GOAL

Oι 100.000 ευρώ του Μελισσανίδη είναι πρώτο θέμα στην εφημερίδα: "Καθάρισε ο Τίγρης", γράφει το GOAL και προσθέτει στο ρεπορτάζ: "Ο Ανάκογλου ήταν το πρώτο μεγάλο σημάδι πως η ΑΕΚ βρίσκει τον δρόμο της. Σημαντική υπήρξε και η επανεμφάνιση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Μελισσανίδης ενήργησε με τον δικό του τρόπο και καθάρισε μια κι έξω για τη μεταγραφή. Κατά απόλυτα επιβεβαιώμενες πληροφορίες, συμφώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη στην καταβολή 100.000 ευρώ, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Και ήδη από χθες έστειλε το χρήμα «ζεστό» στον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Ποσό σημαντικό, ενδεικτικό και αυτό της αγωνίας με την οποία αντιμετωπίζει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και της τεράστιας δυναμικής που διαθέτει. Εστω και αν έγινε σαφές από τον πρώην μεγαλομέτοχο πως η επανάκαμψή του είχε αρχή και τέλος τη συμβολή στη μεταγραφή του 21χρονου χαφ, φάνηκε πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να χαθεί. Βέβαια, ακόμα πιο συγκινητικό και απτό παράδειγμα ενωσίτικου φρονήματος αποτελεί η κίνηση φίλου της ομάδας να προσφέρει ποσό 30.000 ευρώ που έλαβε ως αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία για ατύχημα του παιδιού του. «Ενας άρρωστος ΑΕΚτζής που ήθελε να μας δώσει 100.000 ευρώ χωρίς καμία δέσμευση, χωρίς να ζητάει τίποτα. Αυτό που μπορέσαμε να κάνουμε είναι να εγγυηθούμε την επιστροφή των 30.000 ευρώ και μάλιστα άμεσα» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Μπρουσιανός, στον NovaΣΠΟΡ FM.

Μοναδικό αντάλλαγμα γι' αυτή την απίστευτη κίνηση ενωσίτικης τρέλας ήταν η δέσμευση της ΠΑΕ πως τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούν το παιδί παίκτες της ομάδας ώστε να του συμπαρασταθούν! Μάλιστα για τη συγκεκριμένη ιστορία ενημερώθηκε και ο Δημήτρης Ανάκογλου και όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Μιγκέλ Ριέρα, έβαλε τα κλάματα, όντας συγκινημένος από αυτή την κίνηση".

LIVE SPORT

To ματς με τον Πανιώνιο για την ΑΕΚ κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία γράφει: "Φτιαγμένοι και ενθουσιασμός στην ΑΕΚ! Ο Ανάκογλου και ο στόχος της 2ης σερί νίκης έχουν ανεβάσει ομάδα και κόσμο. Ξεκινάει ο Φέτσης, ξαφνικό πρόβλημα με Αρκούδα, μάλλον παίζει ο Τσουκαλάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα