Η ανάσα, τα δεσμά και η αντεπίθεση

08:51 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Οι τελευταίες εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, οι οποίες, πέραν των 500.000 ευρώ, που θα μοιραστούν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, δεν είναι ενθαρρυντικές, αλλά και η προσπάθεια της ομάδα να δημιουργήσει ένα νέο καλό σερί, σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων, βρισκονται στο επίκεντρο των αθλητικών εφημερίδων.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
"Αντεπίθεση για νέο σερί και πρωτάθλημα", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, με την υποσημείωση ότι "με φόρα από τη Λιβαδειά,

τα παλικάρια του Νίκου Κωστένογλου, έχοντας τη συμπαράσταση του κόσμου, θέλουν μόνο νίκη στο δύσκολο ματς κόντρα στην σκληροτράχηλη Ξάνθη".
Η διάψευση του Χάρη Οικονομόπουλου, για τα σενάρια που τον θέλουν νέο πρόεδρο στην ΠΑΕ, η ανακοίνωση των Supporters, αλλά και τα χρήματα από την UEFA, που δίνουν μια προσωρινή ανάσα στους ποδοσφαιριστές, στο επίκεντρο της εφημερίδας, που κάνει ειδική αναφορά και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του club των Πατησίων. Οι υποχρεώσεις της ομάδας μπάσκετ, αλλά και των κοριτσιών στο βόλεϊ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Λύσε τα δεσμά της ΑΕΚ", είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που επικεντρώνεται στο ρόλο του Νάσου Θανόπουλου, αναφορικά με το δάνειο με τη Morgan Stanley, που δεσμεύει την Ένωση. "Ο Νάσος Θανόπουλος έχει τον τρόπο να τελειώνει την ιστορία του δανείου, είναι βέβαιο ότι υπάρχει πρόβλεψη μέρους και ολόκληρου του χρέους", συμπληρώνει η εφημερίδα.
Σε δεύτερο πλάνο η αημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη: "Για νίκη κόντρα σε όλα", αναφέρει ο τίτλος στην πρώτη σελίδα και παραθέτει τα πλάνα του Κωστένογλου. ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ: "δεν έχει τελειώσει το θέμα του Βλάχου". Η ανακοίνωση των SUpporters, "τ' άλλα λόγια να αγαπιόμαστε του Ξενιάδη", αλλά και τα"εγκλήματα που κοστίζουν ακριβά, για τις 300.000 ευρώ που πάνε στον Χουανφράν", οι υποχρεώσεις σε μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών, ο θάνατος του Λευτέρη Αντωνιάδη και η καταγγελία του Βασιλείου (ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου), στην πρώτη σελίδα.

SPORTDAY
"Τελειώσαμε", είναι ο τίτλος της εφημερίδας στην πρώτη σελίδα, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ξενιάδη, που δεν τα... βρίσκει ούτε με τους δικηγόρους του, όπως συμπληρώνεται στον υπότιτλο. Το σχέδιο νίκης του Νίκου Κωστένογλου απέναντι στην Ξάνθη, είναι το άλλο θέμα, που τονίζεται από την εφημερίδα.

GOAL NEWS
"Ζητείται... λύση, προσωρινή ανάσα οι 840.000 ευρώ, που έστειλε η UEFA", αναφέρει στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα, παραθέτοντας και τις δηλώσεις του δικηγόρου του Ξενιάδη, Λάμπρου Σινανιώτη. "Με το μυαλό στην Τούμπα", υποδέχεται σήμερα η ΑΕΚ την Ξάνθη και "έφυγε σε ηλικία 87 ετών ο Λευτέρης Αντωνιάδης".

Keywords
Τυχαία Θέματα