Η απάντηση ΠΑΟ περί «ζούγκλας»

13:59 24/9/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Φασομυτάκης, έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας και ζούγκλας στην Λεωφόρο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με αφορμή παραπλανητικές δηλώσεις παράγοντα του ΟΦΗ

περί "ζούγκλας", "τρομοκρατίας" κλπ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος παράγων, αφού επί αρκετή ώρα προκάλεσε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού υβρίζοντάς τους, αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του ά ημιχρόνου από το διαιτητή του αγώνα. Τα γεγονότα δεν διαστρεβλώνονται με ύβρεις και ψεύδη».

Χθες ο Γιάννης Φασομυτάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα cretesports.gr είχε πει: «Με το που φτάσαμε στο γήπεδο αντιμετωπίσαμε μια εχθρική κατάσταση αλλά με την έναρξη του αγώνα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο. Δεκάδες φίλαθλοι του αντιπάλου μας έβριζαν από το πρώτο λεπτό, πετούσαν διαρκώς αναμμένα τσιγάρα στον προπονητή και στον πάγκο μας, ενώ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου δεχθήκαμε επίθεση στον βοηθητικό πάγκο. Έσπασαν το προστατευτικό πλαστικό τζάμι και πετούσαν διαρκώς αντικείμενα. Ευτυχώς που ο Γκαλέτι είχε την σοφία να αποχωρήσει και να πάει στα αποδυτήρια, διαφορετικά θα είχαμε πιο δυσάρεστες εξελίξεις. Το πιο τραγικό όμως από όλα ήταν το γεγονός ότι στην φυσούνα και στον χώρο των αποδυτηρίων υπήρχαν δεκάδες ευτραφείς άνθρωποι με διαπιστεύσεις του Παναθηναϊκού οι οποίοι διαρκώς δημιουργούσαν πρόβλημα στα μέλη της αποστολής του ΟΦΗ. Ζήσαμε σκηνές ζούγκλας οι οποίες βέβαια κορυφώθηκαν στο τέλος με την επίθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο συνεργεία της Nova που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της αναχώρησης της αποστολής μας. Γενικότερα υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας από την ώρα άφιξης μέχρι την ώρα αναχώρησης της αποστολής μας από το γήπεδο. Εμάς βέβαια αυτό δεν μας επηρεάζει ως ΠΑΕ ΟΦΗ, γιατί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καλές φιλοξενίες σε όλες τις ομάδες και φυσικά και στον Παναθηναϊκό, όπως κάνουμε όσο καιρό είμαστε στην διοίκηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα