Η απάντηση της ΟΧΕ

20:48 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ανακοίνωση-απάντηση σε αυτή του Δούκα εξέδωσε η ΟΧΕ. Να θυμίσουμε πως το μεσημέρι ο Δούκας είχε επιτεθεί στην Ομοσπονδία, αλλά και στον Διομήδη.

Αναλυτικά:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε η Ομοσπονδία, αλλά και το μέλος και πρώην πρόεδρος της κ. Στέλιος Αγγελούδης από το μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΕ Δούκα, κ. Κωστή Δούκα.
Καταγγέλλει την συκοφαντική επιστολή που στόχο έχει να δημιουργήσει κλίμα ενόψει Γενικής Συνέλευσης και ενόψει εκλογών.
Ο κ. Δούκας

-όλως τυχαίως- λίγους μόλις μήνες πριν τις εκλογές θυμήθηκε πως όλα στο ελληνικό χάντμπολ πάνε στραβά, ενώ εκείνος είναι απών εδώ και χρόνια από την καθημερινότητα του αθλήματος. Είναι απών εδώ και χρόνια από τις Γενικές Συνελεύσεις, που είναι η «φωνή» του χάντμπολ.
Κατηγορεί την ΟΧΕ ότι δεν ανέβαλε το παιχνίδι πρωταθλήματος Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα την Τετάρτη, λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο, ενώ το σωματείο δεν υπέβαλλε ποτέ αίτημα αναβολής, ούτε και φυσικά και προβλέπεται από τους κανονισμούς αναβολή για Ευρωπαϊκό αγώνα μετά από τρείς ημέρες.
Αναφέρεται σε «οργανωμένες αποστολές» με στόχο να αδικηθεί ο Δούκας και να ευνοηθεί ο Διομήδης.
Η ΟΧΕ ουδέποτε πήρε μέρος σε παρασκηνιακά παιχνίδια και δεν ασχολήθηκε με την διαιτησία, η οποία είναι ανεξάρτητη.
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος σέβεται τα λεφτά του Έλληνα πολίτη και για αυτό είναι και από τις λίγες άλλωστε νοικοκυρεμένες στο αθλητικό στερέωμα ομοσπονδίες, ειδικότερα στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε.
Προσπαθεί με πενιχρά εφόδια να εξελίξει το άθλημα και θα περίμενε σε αυτές τις δύσκολες εποχές την σύμπνοια και την βοήθεια όλων και όχι την σπίλωση με στόχο προσωπικά συμφέροντα.
Τέλος η Ομοσπονδία αναφέρει πως «κάνει το λάθος» φυσικά να απαντήσει στις ανακρίβειες και τα ψεύδη του κ. Δούκα και του δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν εκβιάζεται από κανέναν.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε σήμερα να καταγγείλει τον κ. Κωστή Δούκα στα αρμόδια όργανα».

Ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ. της ΟΧΕ Στέλιου Αγγελούδη
«Έλαβα γνώση μιας συκοφαντικής επιστολής που υπογράφεται από τον κ. Κωστή Δούκα μέλος του Δ.Σ. του ΑΣΕ Δούκα. Με συκοφαντικούς, αναληθείς και ψευδείς ισχυρισμούς, πλήττεται όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και η προσωπική μου υπόληψη, κάτι για το οποίο σύντομα η δικαιοσύνη θα έχει το λόγο.
Επί τις ουσίας, έχω παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της ΟΧΕ εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Ως απλό μέλος της Ομοσπονδίας η μοναδική παρουσία μου είναι η συμμετοχή σε ελάχιστα Διοικητικά Συμβούλια, λόγω έλλειψης χρόνου, γεγονός για το οποίο ενημέρωσα και εγγράφως όλα τα σωματεία πριν την παραίτηση μου. Ουδέποτε όλο αυτό το διάστημα είχα οποιαδήποτε σχέση με την καθημερινή διαχείριση του αθλήματος, του οποίου την διαφάνεια και την θεσμική λειτουργία προάσπιζα και κατά την διάρκεια της θητείας μου. Ο εν λόγω κύριος -ο οποίος κάθε χρονιά εκλογών εμφανίζεται στο προσκήνιο- γράφοντας αναλήθειες υπαινίσσεται ότι
Keywords
Τυχαία Θέματα