Η δύναμη της κερκίδας

22:17 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

Κάτι παραπάνω από μοναδική ήταν η ατμόσφαιρα στο Atakoy Arrena, χάρη στην στήριξη που έδωσαν οι Ελληνες φίλαθλοι στα μέλη της ελληνικής ομάδας. Στη διάρκεια του τελικού του ύψους, υπήρχαν κρεμασμένες σημαίες σε διάφορα σημεία του σταδίου, ενώ οι δύο δυνατοί πυρήνες από Κομοτηνή και Καβάλα δημιούργησαν πραγματικά μοναδικά συναισθήματα.

Στη διάρκεια της απονομής του χρυσού μεταλλίου, οι φίλαθλοι τραγούδησαν

τον εθνικό ύμνο, ενώ με το που ολοκληρώθηκε η απονομή για αρκετά λεπτά, ακουγόταν στο στάδιο το.. "Ελλας, Ελλας..". Ιδιαίτερα συγκινημένος και ο Κυριάκος Χονδροκούκης, πατέρας και προπονητής του Δημήτρη, ο οποίος δήλωσε: "Οταν πήγαμε για προετοιμασία στην Ν. Αφρική τα πράγματα δεν ήταν καλά. Λόγω του υψόμετρου δεν καταφέραμε να κάνουμε την δουλειά που θέλαμε. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην προσδοκούμε σε πολλά πράγματα στην διάρκεια της σεζόν. Τελικά η πορεία ήταν διαφορετικά και φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε το χρυσό μετάλλιο", είπε ο Χονδροκούκης και συμπλήρωσε αναφορικά με το ποιο θεωρεί πως είναι το δυνατό σημείο του αθλητή του, πέρα από το ταλέντο: "Εχει ψυχή. Πλέον το απέδειξε ότι αγωνίζεται με ψυχή. Οταν κατάλαβε ότι το 2,33 μ. θα του δώσει μετάλλιο, το πέρασε με την πρώτη. Πιστεύω πως το έχει έμφυτο. Μπαίνει αγωνίζεται, παλεύει και μάλιστα δίχως να φορτίζεται. Βέβαια για δε σημαίνει πως δεν έχει περάσει δύσκολα, ιδιαίτερα την εποχή με τα προβλήματα τραυματισμών. Την εποχή που όλοι γυμνάζονταν εκείνος καθόταν σπίτι με τις πατερίτσες".

Τα πανηγύρια δεν έλειψαν και από τα μέλη της ελληνικής αποστολής, καθώς βρέθηκαν στο στάδιο για να στηρίξουν τους δύο αθλητές, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος δικαιολογημένα χαμογελούσε από ικανοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα