Η δύσκολη και περίεργη επιστροφή του Γεωργέα κόντρα στην ΑΕΚ

10:44 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ επιστρέφει ένας δικός μας άνθρωπος. Ίσως το πιο αγαπημένο πρόσωπο που πέρασε ποτέ από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Για 12 χρόνια ο Νίκος Γεωργέας φόρεσε και τίμησε όπως μπορούσε, αλλά πάνω απ' όλα με ψυχή, τη φανέλα της ΑΕΚ. Τώρα, ο "Φούλης" (όπως τον αποκαλούσαν άπαντες στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια όλα αυτά τα χρόνια...) επιστρέφει για να τεθεί αντιμέτωπος πρώτη φορά κόντρα στην αγαπημένη του ομάδα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στη Βέροια και την ΑΕΚ, ο Νίκος Γεωργέας αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί. Τώρα θα είναι εκεί... Βασικός με την ομάδα της Βέροιας. Αλλιώς φανταζόταν αυτή την επιστροφή μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ ο Γεωργέας. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε αυτό το ματς να είναι τόσο σημαντικό τόσο για την πρώην όσο και τη νυν ομάδα του.

Ειδικά για την ΑΕΚ "πλακώνεται" η ψυχή όλων όταν αναγκάζεται να δει αυτό το παιχνίδι ως τελικό για τη... σωτηρία! Το ίδιο και για εκείνον... Ο Γεωργέας λοιπόν, επιστρέφει σε ένα περίεργο ματς. Φανταζόταν την επιστροφή του, έστω και ως αντίπαλος της ΑΕΚ, πιο... χαλαρά. Να χαρεί το παιχνίδι, να χαιρετήσει τον κόσμο της ΑΕΚ, να νοιώσει εκ νέου την αγάπη των οπαδών της Ένωσης προς το πρόσωπό του. Τώρα όμως έχει "κλειστεί" στον εαυτό του και προσπαθεί να μη τα σκέφτεται όλα αυτά. Υπάρχει πίεση και στην ΑΕΚ και στη Βέροια και επιβάλλεται για τον ίδιο να κοιτάξει πρώτα το ματς και μετά όλα τα άλλα.

Όπως και να' χει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ το γνωστό τραγούδι θα ακουστεί για τον Νίκο Γεωργέα και ένα θερμό χειροκρότημα θα του αφιερωθεί...

Keywords
Τυχαία Θέματα