«Η ευκαιρία μας να πάμε στο Final-4»

21:45 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζέιμς Γκιστ έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα τελικά της Ευρωλίγκας. «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς» είπε ορθά κοφτά ο Τζέιμς Γκιστ και πρόσθεσε «Η Μπαρτσελόνα είναι μια πάρα πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα με πολύ εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να την αντιμετωπίσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

για να βρεθεί στο Final-4 και σε καμία περίπτωση δεν υποτίμησε την Μπαρτσελόνα «Εμείς είμαστε με κεκτημένη ταχύτητα λόγω των συνεχόμενων νικών μας αλλά θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, αφού ξέρουμε ότι το αυριανό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία της Μπαρτσελόνα για να παραμείνει στην σειρά. Αυτοί θέλουν να πάρουν την νίκη και να επιστρέψουμε στην Βαρκελώνη, αλλά κάτι τέτοιο εμείς δεν το θέλουμε. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε την ευκαιρία αύριο να είμαστε στο Final-4. Και θα παλέψουμε γι αυτό».

Μάλιστα ερωτηθείς και για την ζώνη της Μπαρτσελόνα απάντησε πως «Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι αυτό και θα είμαστε και αύριο. Θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε μαζί με τον κόσμο μας. Που θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα