Η έλευση της Gazprom και η ευκαιρία

09:27 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom επιθυμεί την αγορά ενός σημαντικού ποσοστού από τα Ελληνικά Πετρέλαια που βρίσκονται σε φάση ιδιωτικοποίησης καθώς θέλει να επεκταθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται πως ο εκτελεστικός διευθυντής της Gazprom, ο Αλεξάντρ Ντιούκοφ, είναι πρόεδρος της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και φίλος του ποδοσφαίρου και το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την "Sportday" μπορεί να αποδειχθεί

ευεργετικό για τις ελληνικές ομάδες.

Παράλληλα η εταιρεία είναι μέγας χορηγός της Σάλκε και του Ερυθρού Αστέρα ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου.

Το ερώτημα είναι αν η Gazprom προτίθεται να κάνει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα, δηλαδή να επενδύσει σε ελληνικές ομάδες. Όπως απαντά στην "Sportday", η εκπρόσωπος της Information Directorate της εταιρείας, η Μαργαρίτα Μελικιάν: "Επί του παρόντος δεν υπάρχει στο χορηγικό πρόγραμμα κάποια χορηγία ελληνικής ομάδας για το πολύ κοντινό μέλλον". Όσο για το αν η ρωσική εταιρεία θα συζητούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η εκπρόσωπος της Gazprom απάντησε: "Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε μια κατάσταση που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Μέχρι στιγμής η εταιρεία μας δεν έχει δεχτεί επίσημες προσφορές σαν αυτές που αναφέρατε".

Keywords
Τυχαία Θέματα