Η επιστροφή του Dimi…

19:56 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Λιβαδειά χθες ήταν πραγματικός κέρβερος. Τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας που στις 2-3 φάσεις που πρέπει είναι εκεί και κρατά την εστία του ανέπαφη. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος το έκανε αυτό και στα μέσα Γενάρη, μας έδειξε το καλύτερο του πρόσωπο. Κάτι που δεν βλέπαμε στο ξεκίνημα της σεζόν, τότε που προβλημάτισε πολύ με την εικόνα του. Ακολούθησε ένας σοβαρός τραυματισμός στην μέση, μια επέμβαση και ο Γιάννης Αραμπατζής είχε πάρει ήδη τα γάντια του βασικού στο σπίτι του…
Ο Dimi όλο αυτό το διάστημα δούλεψε

πολύ. Το έβλεπαν στα Σπάτα ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει. Στο μυαλό του είχε ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί πάλι να παίξει και πρέπει να είναι έτοιμος να δείξει ότι αξίζει να είναι βασικός. Με την Δόξα δεν εντυπωσίασε και απλώς έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά χθες κράτησε την ΑΕΚ όρθια σε δύσκολες στιγμές. Και ειδικά στην φάση του Τομάς που η μπάλα από το κεφάλι του πάει στα δίχτυα, αλλά ο 34χρονος πορτιέρο εκτινάσσετε και την διώχνει πριν γίνει το 1-1.
Ο Dimi είχε σαφές πρόβλημα στις εξόδους, όπως είδαμε στα πρώτα ματς που έπαιξε την φετινή σεζόν. Δεν έβγαινε εύκολα από την περιοχή του με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει μεγάλο πρόβλημα εκεί. Από τα μέσα Σεπτέμβρη ο Αραμπατζής έγινε βασικός και είχε ως «όπλο» ότι στις εξόδους είναι πολύ δυνατός, κάτι που τον βοήθησε πολύ. Ο Κωνσταντόπουλος μετά την επέμβαση του δούλεψε πολύ με τον Κωνσταντίνο Καμπόλη στις εξόδους.
Και πλέον έχει βελτιωθεί πολύ, κάτι που φάνηκε στα δύο 90λεπτα του ΟΑΚΑ και της Λιβαδειάς. Ο Κωνσταντόπουλος ήθελε αυτήν την ευκαιρία λόγω εθνικής ομάδας και EURO. Θεωρεί ότι αν συνεχίσει να παίζει και είναι καλός, θα πάρει πάλι πίσω την θέση του στην εθνική. Μια θέση που διεκδικεί αξιοπρεπώς και ο Γιάννης Αραμπατζής και ας μην έχει (λανθασμένα) κληθεί ακόμα από τον Φερνάντο Σάντος.
Ο δουλευταράς (εφόδιο από την πολύχρονη παρουσία του στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας) Dimi πλέον έστειλε στα χέρια του Νίκου Κωστένογλου ένα γρίφο. Διατηρεί τον Κωνσταντόπουλο βασικό με την Ξάνθη επιβραβεύοντας τον ή επαναφέρει τον «ψημένο» Αραμπατζή των 19 συμμετοχών φέτος; Ο «Κωστέ» καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση, καθώς έχει ξανά δύο καλούς τερματοφύλακες στην διάθεση του… Δύο πορτιέρο που στην ΑΕΚ θεωρούν ότι τουλάχιστον ένας εξ’ αυτών πρέπει να είναι το καλοκαίρι στο EURO με την εθνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα