Νίκη κορυφής για Πλατανιά

18:41 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πλατανιάς ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με την Βέροια. Οι κρητικοί «σκαρφάλωσαν» με αυτό το «τρίποντο» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την «βασίλισσα του Βορρά». Σημαντικές νίκες για Λάρισα και Πανθρακικό κόντρα σε Διαγόρα (1-0) και Βύζαντα Μεγάρων (4-0) αντίστοιχα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0

Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς και επικράτησε με σκορ 1-0 επί της πρωτοπόρου Βέροιας. Οι κρητικοί πήραν «κεφάλι» στο σκορ

στο 21ο λεπτό με τον Μαραγκουδάκη. Από κει και πέρα η αναμέτρηση εξελίχθηκε ομαλά με το σκορ να μην αλλάζει και την ομάδα των Χανίων να φεύγει με το σημαντικό «τρίποντο»

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ 1-1

Αήττητος για δεύτερο σερί αγώνα παραμένει ο Φωκικός. Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη ανταπεξήλθε σχεδόν απόλυτα στις απαιτήσεις του ματς και κατάφερε φύγει τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα της Άμφισσας κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιάκκα στο 33'. Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να «απαντήσει» στο δεύτερο μέρος και μάλιστα τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του. Ο Καρακατσάνης βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ και ισοφάρισε. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Σαρακατσάνης, Βοσκόπουλος, Μερεσιώτης, Σαμουηλίδης, Μαργαρίτης, Προβατίδης, Πετρίσεβιτς, Οκομούσης, Τσάτσας, Βλαχόπουλος.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Σκαρίμπας, Ταμπάκης, Στόικος, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Παϊζάνος, Καλέργης, Σιάκκας, Δημητρίου, Κωστόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-0

Στη λευκή ισοπαλία αρκέστηκαν Εθνικός Αστέρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται αρκετά κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ και η ισοπαλία φάνταζε ιδανικό αποτέλεσμα. Το ματς ήταν αρκετά ελλιπές και με λίγες ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γκίτκος, Παπαθανασίου, Παντίδος, Χωριανόπουλος, Μαστρογιάννης, Γουσούλης (25' λ.τ Πασκούλεφ), Δάρρας (81' Καζνέτσης), Λαμπρόπουλος, Χανιώτης (67' Γιακούμπι), Χαϊκάλης, Σκαρτσίλας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Χατζόγλου, Κυζιρίδης (87' Καριοφύλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Αποστολίδης (72' Τσίλης), Μπαξεβάνος, Στεργίδης (90+4' Καρπούζης), Παπαδόπουλος, Μπέκα

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0

Πολύ κακό το παιχνίδι στη Φυλή. Ο Ηρακλής Ψαχνών αν και ήταν καλύτερος καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να τελειώσει η αναμέτρηση χωρίς τέρματα

ΛΑΡΙΣΑ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1-0

Φτωχό είναι το 1-0 για την εικόνα που είχε η αναμέτρηση στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» είχαν αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το ματς ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι Θεσσαλοί έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες με τους Πλιάγκα, Σαϊτιώτη και Τσιμπάμπα, είχαν και πάλι πολλά παράπονα από τους επόπτες για τις υποδείξεις, όμως έφτασαν στη νίκη 1-0 χάρη στο γκολ του Χασομέρη από το 23'. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν χωρίς άγχος, απείλησαν σε κάποι

Keywords
Τυχαία Θέματα